- Poruka
- 66.270
A ono da mu ja samo ja budem najposebnija? Inace ne dam pike?Nisam naivna, već ne vidim smisao u tim ego igrama... Ili sam željena ili nisam. Prosto je. Ili sam tu ili odlazim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ono da mu ja samo ja budem najposebnija? Inace ne dam pike?Nisam naivna, već ne vidim smisao u tim ego igrama... Ili sam željena ili nisam. Prosto je. Ili sam tu ili odlazim.
Pa ja nisam pisala kao početni uslov da se bude intiman, već ono kad ste već intimni pa ne vidiš da nešto posebno nekom značiš. Za oba pola, ne treba se zadržavati.A ono da mu ja samo ja budem najposebnija? Inace ne dam pike?
Izvuce se kroz iglene usiPa ja nisam pisala kao početni uslov da se bude intiman, već ono kad ste već intimni pa ne vidiš da nešto posebno nekom značiš. Za oba pola, ne treba se zadržavati.
Lično me ne interesuje šta će da misli, igre, tripovi interesuje me samo jesam li radosna u tome ili nisam
Ima i drugih stvari u životu koje mogu biti kvalitetne ili zabavne
Ništa se ne mora.Pa nije nego sam shvatio da zene nemaju veze s ljubavlju. Ljubav je nesto drugo. I da zene ne treba gledati kroz ljubav, posebnost i td.
Ish brate ti ga postavi ko da je pijaca: "osh ti da kupish ovaj krompir ili nesh? Ako nesh da ne gubimo vreme"Ništa se ne mora.
Svako prema svom nahođenju.
Nećeš da voliš, nemoj. Ne umeš? Ništa strašno, toliki nisu umeli.
Živi se s tim.
da vis kako je zanimljivo sa 80 godisnjacima ne bi verovala...citaj o onoj ribi sto je bila do smrti sa henri millerom...kaze da takvo seksualno iskustvo nikad nije dozivela i nije znala sta je pravi sex pre njega.Pa ja nisam pisala kao početni uslov da se bude intiman, već ono kad ste već intimni pa ne vidiš da nešto posebno nekom značiš. Za oba pola, ne treba se zadržavati.
Lično me ne interesuje šta će da misli, igre, tripovi interesuje me samo jesam li radosna u tome ili nisam
Ima i drugih stvari u životu koje mogu biti kvalitetne ili zabavne
andja how many more times mr. led zeppelin zvani rifke
kolko god mogu, ne budi ljubomoran.andja how many more times mr. led zeppelin zvani rifke
ima vremena do nocas da me zavede, inace me sutra vise nema na krsti cim zaokruzim somica...pa nek placekolko god mogu, ne budi ljubomoran.
Alooo, napisala je 50, ne 65-75+ima vremena do nocas da me zavede, inace me sutra vise nema na krsti cim zaokruzim somica...pa nek place
ma zna ona q da oceni godine, a dok ocenjuje vec ima da bude zbarena, pa ce joj biti svejedno dal je u pitanju deda ili čičaAlooo, napisala je 50, ne 65-75+