ljubav posle 50

A ono da mu ja samo ja budem najposebnija? Inace ne dam pike?
Pa ja nisam pisala kao početni uslov da se bude intiman, već ono kad ste već intimni pa ne vidiš da nešto posebno nekom značiš. Za oba pola, ne treba se zadržavati.
Lično me ne interesuje šta će da misli, igre, tripovi interesuje me samo jesam li radosna u tome ili nisam
Ima i drugih stvari u životu koje mogu biti kvalitetne ili zabavne

Pa ja nisam pisala kao početni uslov da se bude intiman, već ono kad ste već intimni pa ne vidiš da nešto posebno nekom značiš. Za oba pola, ne treba se zadržavati.
Lično me ne interesuje šta će da misli, igre, tripovi interesuje me samo jesam li radosna u tome ili nisam
Izvuce se kroz iglene usi

Lose smo vaspitani. Isuvise muckalice i krpljenja rupa.
Bas me zanima sta gospodza ima da kaze , valjda cu stici da odslusam ceo. A osecam da ce reci dosta toga s poentom i da ce u jednom trenutku da odvali glupost i ode u jednu losu stranu svega. Vrv da muskarac na kraju treba da bude muskarac i da usisava i pere sudje i ljubavi ce biti.

Bravo: sto ranije u jaslice fazon. Pa ga odvedes i onda dodje ostrokondza u jaslicama i kaze: mi to resavamo tako sto dete kad place, vi ga samo ostavite i ne brinite ono ce da prestane da place cim izadjete. Ahaaam. Idioti! Idioti!

da vis kako je zanimljivo sa 80 godisnjacima ne bi verovala...citaj o onoj ribi sto je bila do smrti sa henri millerom...kaze da takvo seksualno iskustvo nikad nije dozivela i nije znala sta je pravi sex pre njega.

Back