- Poruka
- 19.686
Prodiskutovaćemo nekom prilikom.Naravno da nije nemoguće. Samo kažem da ova druga strana koja se nije ugasila, retko kad može baš da racio izbaci iznad emocije i shvati da je zaista raskid najbolje rešenje za oboje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodiskutovaćemo nekom prilikom.Naravno da nije nemoguće. Samo kažem da ova druga strana koja se nije ugasila, retko kad može baš da racio izbaci iznad emocije i shvati da je zaista raskid najbolje rešenje za oboje.
Pa toBukvalno još ne videh vezu koja se završila, gde su obe strane podjednako kul sa raskidom i oboje nemaju problem do te mere da ostanu prijatelji u punom obimu.
Pa i da se ugase obojeNe moraju da se ugase u istom trenutku. Dovoljno je da se ugasi jedan, a drugi shvati da je raskid najbolje rešenje. Retko je ali nije nemoguće.
Koliko je dovoljno prijatelja za tebe?Pa i da se ugase oboje
Imam dovoljno oravih prijatelja sa kojima se nisam kresala
Sad bas on ne mora da mi bude drugar za kafenisanje
Mogu da imam ravnu liniju kada je erotika u pitanju, ta vrsta emocije.Ne znam
Evo nisam pametna
Ali ja kad nadjem musko na koje odlepim
Sa kojim imam i strast i seks i prijateljstvo i jedan odnos koji funkcionise sasvim
To se ne gasi tek tako, od vremena i ne znam cega
Iskljucivo jer je tu neko napravio neko sranje, razocarao, povredil pa to vise nije to
Ja se tako gasim
Moj svaki odnos je bio takav
Ako je dobar i dobra osnova
On je samo bolji vremenom
I onda ne mogu mozda zbog toga da razumem zasto bih kafenisala sa nekim prema kome sam ravna linija posle jednog zivog odnosa
TacnoAko su se emocije i sex upetljali, banana na putu je pitanje trenutka
nijedna veza ne počne erupcijom ljudi se postepeno zagrevaju
prijateljstvo posle sexa možda je izvodljivo ako u relaciji nije bilo mnogo strasti
od početka do kraja.
ili ako nije bilo burno u smislu ljubomore, pravdanja grešaka opraštanja i ostalih ljubavnih začina.
isto, haha drama u tri činaTacno
Samo sto ja nikad nisam ni kmala neke mlake odnose
Pa zato i ne razumem to ostajemo drugari
Tacno
Samo sto ja nikad nisam ni kmala neke mlake odnose
Pa zato i ne razumem to ostajemo drugari
Ne znam koliko god posle raskida pocne ta bivsa da radi u kaficu ispred moje gajbe i tako javljamo se jedno drugom,dobacimo ponesto,vidim gleda me smeska se,pomalo ljubomorna bi da produbimo pricu,nebitno,nego mi dodje ortak i prica kako tu radi riba s kojom flertuje,nije se setio da je ona to jes moja bivsa xaxaNisam ni ja imala mlake odnose ali se sa nikim nisam posvadjala u smislu da se ne vidimo očima..ne družimo se ali pružimo jedno drugom ruku i osmeh kad se sretnemo..
Neki me odnosi više bole neki manje ali znam da se iskontrolišem u oba slučaja..
Nisam ni ja posvadjanaNisam ni ja imala mlake odnose ali se sa nikim nisam posvadjala u smislu da se ne vidimo očima..ne družimo se ali pružimo jedno drugom ruku i osmeh kad se sretnemo..
Neki me odnosi više bole neki manje ali znam da se iskontrolišem u oba slučaja..
Realno bih se zabrinuo za svoju muskost kad bi me ribe gledale ko prijatelja
Poseban je problem kad ih ne gledam kao ribe, nego moze opustena prica o neobaveznim temama i tako vremenom se nalozeRetko je koja prijatelj koja ce ti nabacivati drugarice. Ok, ona nece, u redu, ali drugarice ? weee. E takva prijateljica moze.
Ja se tu izvlacim odmah. Jasno i kazem. Mnoge se prebace u mod prijatelj za probleme. Tako funkcionisu. Zezanje se izbaci i prica se o svakodnevnici. I ta paznja koju dobija, dobija da bi bili intimni. Kao e necemo seks a hocu istu paznju. Jbga svako ima svoj zivot bejbe.Poseban je problem kad ih ne gledam kao ribe, nego moze opustena prica o neobaveznim temama i tako vremenom se naloze
Najbolje je kada covek nema nikakava ocekivanja ni od koga.Potpuno si miran.Ocekivanja i nadalja su suplje price.
Razocarenja brzo dodju.Zato laganica.
Zašto smrt?Звучи као да је смрт закуцала на врата.
Све ово важи, али без разочарења. Ја бих рекла пријатна изненађења брзо дођу, можда и прођу, али дођуNajbolje je kada covek nema nikakava ocekivanja ni od koga.Potpuno si miran.Ocekivanja i nadalja su suplje price.
Razocarenja brzo dodju.Zato laganica.