Šta posle?

Ne znam
Evo nisam pametna
Ali ja kad nadjem musko na koje odlepim
Sa kojim imam i strast i seks i prijateljstvo i jedan odnos koji funkcionise sasvim
To se ne gasi tek tako, od vremena i ne znam cega
Iskljucivo jer je tu neko napravio neko sranje, razocarao, povredil pa to vise nije to
Ja se tako gasim
Moj svaki odnos je bio takav
Ako je dobar i dobra osnova
On je samo bolji vremenom
I onda ne mogu mozda zbog toga da razumem zasto bih kafenisala sa nekim prema kome sam ravna linija posle jednog zivog odnosa

Ne znam
Evo nisam pametna
Ali ja kad nadjem musko na koje odlepim
Sa kojim imam i strast i seks i prijateljstvo i jedan odnos koji funkcionise sasvim
To se ne gasi tek tako, od vremena i ne znam cega
Iskljucivo jer je tu neko napravio neko sranje, razocarao, povredil pa to vise nije to
Ja se tako gasim
Moj svaki odnos je bio takav
Ako je dobar i dobra osnova
On je samo bolji vremenom
I onda ne mogu mozda zbog toga da razumem zasto bih kafenisala sa nekim prema kome sam ravna linija posle jednog zivog odnosa
Mogu da imam ravnu liniju kada je erotika u pitanju, ta vrsta emocije.
Neke stvari se ne mogu izbrisati.

Postoje ljudi koje posle emotivne veze gledam kao bivše emotivne partnere, a postoje i oni koje kada sretnem imam utisak kao da su mi drugari iz škole - dragi su mi ali ne izazivaju u meni neku posebnu reakciju.
Svako poznanstvo pa i veza ostavlja za sobom drugačiji ukus.
Ne možeš biti prema svakome isti.

Ako su se emocije i sex upetljali, banana na putu je pitanje trenutka
nijedna veza ne počne erupcijom ljudi se postepeno zagrevaju
prijateljstvo posle sexa možda je izvodljivo ako u relaciji nije bilo mnogo strasti
od početka do kraja.
ili ako nije bilo burno u smislu ljubomore, pravdanja grešaka opraštanja i ostalih ljubavnih začina.

Ako su se emocije i sex upetljali, banana na putu je pitanje trenutka
nijedna veza ne počne erupcijom ljudi se postepeno zagrevaju
prijateljstvo posle sexa možda je izvodljivo ako u relaciji nije bilo mnogo strasti
od početka do kraja.
ili ako nije bilo burno u smislu ljubomore, pravdanja grešaka opraštanja i ostalih ljubavnih začina.
Tacno
Samo sto ja nikad nisam ni kmala neke mlake odnose
Pa zato i ne razumem to ostajemo drugari

Nisam ni ja imala mlake odnose ali se sa nikim nisam posvadjala u smislu da se ne vidimo očima..ne družimo se ali pružimo jedno drugom ruku i osmeh kad se sretnemo..
Neki me odnosi više bole neki manje ali znam da se iskontrolišem u oba slučaja..
Ne znam koliko god posle raskida pocne ta bivsa da radi u kaficu ispred moje gajbe i tako javljamo se jedno drugom,dobacimo ponesto,vidim gleda me smeska se,pomalo ljubomorna bi da produbimo pricu,nebitno,nego mi dodje ortak i prica kako tu radi riba s kojom flertuje,nije se setio da je ona to jes moja bivsa xaxa

Nisam ni ja imala mlake odnose ali se sa nikim nisam posvadjala u smislu da se ne vidimo očima..ne družimo se ali pružimo jedno drugom ruku i osmeh kad se sretnemo..
Neki me odnosi više bole neki manje ali znam da se iskontrolišem u oba slučaja..
Nisam ni ja posvadjana
To da nismo prijatelji ne znaci kad se sretnemo da se necemo javiti jedno drugom
Nego prosto necemo se dopisivati i zvati na rodjuse, na slavlja, na kafe, u bioskop

Poseban je problem kad ih ne gledam kao ribe, nego moze opustena prica o neobaveznim temama i tako vremenom se naloze
Ja se tu izvlacim odmah. Jasno i kazem. Mnoge se prebace u mod prijatelj za probleme. Tako funkcionisu. Zezanje se izbaci i prica se o svakodnevnici. I ta paznja koju dobija, dobija da bi bili intimni. Kao e necemo seks a hocu istu paznju. Jbga svako ima svoj zivot bejbe.

Back