Šta posle?

de
ja isto odaberem jednu od 50+ al ja sam onaj jos od malih nogu lepi decko u skoli, misteriozan, zatviren, tajnovit, faca, pooularan, i tako se nastavi, al to je razmazenost, zene su dobile brdo ravnopravnosti a nisu igubike privilegije, zamisli nekog lika koji mora da oopije tonu ispala ds bi bio npr sa tobom, koliko on tebe onda vise ceni, nego ti njega kad ti imas na izvolite.

I rpi tom nas zgodne vibne zelite za ozbiljnu vezu, jer se plasite da vas nozemo orevariti kad nam se cefne
Eh, sad... Izbor iz slobode je mnogo kvalitetniji od izbora iz neslobode.

Zato ne bih želela zgodnog za ozb vezu? Zbog prevare? Pa pre će biti sa drugima neko ko ima stalnu želju da se potvrđuje nego neko ko je uvek imao mogućnosti da bira. Mada, nije to za mene bitna stavka da li će ili neće, važan mi je naš odnos, koliko osećamo pripadbištvo, kakva bi nam bila veza i sl

Ako prema muškarcu oseċam sexualnu privlačnost, ne bih mogla da mu budem prijatelj. Ni pre ni posle sexa.
Mislim da bih ga stalno skidala pogledom I zamišljala u hot scenama dok mi on priča nešto trivijalno iz života recimo kako je uprljao prste dok je menjao filter za vazduh
Neman tu moguċnost da se prebacujem u prijateljski ili seksualni mod samo na osnovu odluke. Moralo bi da se desi nešto što ċe mi pomoċi da stišam strasti i pulsiranje u abdomenu pri pomisli na tog muškarca
U mom slučaju prijateljstvo posle sexa ne bi bill dobra ideja.

Ako prema muškarcu oseċam sexualnu privlačnost, ne bih mogla da mu budem prijatelj. Ni pre ni posle sexa.
Mislim da bih ga stalno skidala pogledom I zamišljala u hot scenama dok mi on priča nešto trivijalno iz života recimo kako je uprljao prste dok je menjao filter za vazduh
Neman tu moguċnost da se prebacujem u prijateljski ili seksualni mod samo na osnovu odluke. Moralo bi da se desi nešto što ċe mi pomoċi da stišam strasti i pulsiranje u abdomenu pri pomisli na tog muškarca
Pa taman u brak da se stisaju strasti xixi

Meni abdomen pulsira samo pred povecanje peMzije :rotf:

Ako ste imali nekada neku strastvenu vezu znate koliko je dobar osećaj kada se mesecima palite jedno na drugo i imate odličan sex..Pokušali ste sve zapamtiti šta se dešavalo, niz uzbudljivih dana i noći.

E sad, ukoliko nema perspektive veze iz nekih razloga, da li početi biti prijatelj sa tom osobom kad vidite da se hladite, ili ostaviti sve tako u sećanju kako je bilo i prekinuti kontakte ili ih smanjiti na minimum? Onda ćete se zauvek sećati nje/njega na takav uzbudljiv način.

Šta biste vi uradili ili ste već uradili u takvim prilikama? šta bi vam bilo važnije?

Da li da u sećanju sve ostane kako je bilo, da se ta sećanja ne kvare nekim triivijalnostima ili drugarstvom koje se može imati i sa drugima, ili je to možda bezveze tako gledati, možda je prijateljstvo važnije?
Ostati prijatelj ako je moguce.

po tome se razlikuju racionalni zreli ljudi od klinaca po meni bar

Eh, sad... Izbor iz slobode je mnogo kvalitetniji od izbora iz neslobode.

Zato ne bih želela zgodnog za ozb vezu? Zbog prevare? Pa pre će biti sa drugima neko ko ima stalnu želju da se potvrđuje nego neko ko je uvek imao mogućnosti da bira. Mada, nije to za mene bitna stavka da li će ili neće, važan mi je naš odnos, koliko osećamo pripadbištvo, kakva bi nam bila veza i sl
ja bas mislim suprotno iz milion razloga, samo sam mslo umoran sad da pisem, sutrs cu.

jeste, bas romanticna i naivna. Nema prijateljstva izmedju zene i muskarca. Ako ostanes u kontaktu sa njim, kresnuce te se ponovo prvom prilikom.
E sad mozes to nazvati i "prijateljsko kresanje" ako oces, al na kraju svodi se na isto.

Pa ako imamo još uvek želju da se kresnemo onda je tema izlišna, jasno je šta se radi :).
Ali sam pisala za slučaj kada se želja gasi, to je naglašeno u temi.

Pa nekako uvek sam to rešavala tako da nema ničeg posle. Ali jendom sam pokušala prijateljstvo, no opet smo se posle nekog vremena razdvojili. Pitanje je da li pokušaj pravljenja čistog prijateljstva moguće posle svega.

Mada me kod sebe začudi koliko sam postala ravnodušna, za nekim osobama sam baš patila, a sad posle više godina da me pozovu na njihovo venčanje ja bih rekla pa ajde ako imam vremena, potpuna ravnodušnost. No, jednim delom mi žao što je sve tako nestalo. Što je to sve prolazno.
Licno
Mislim da je nemoguce biti prijatelj posle
Bar ne u tom pravom smislu prijateljstva posle toliko strasti i svega
Utopija

Pa ako imamo još uvek želju da se kresnemo onda je tema izlišna, jasno je šta se radi :).
Ali sam pisala za slučaj kada se želja gasi, to je naglašeno u temi.
pa ako se zelja gasi, iz kog razloga bi odrzavala kontakt?
Upoznali ste se na temu LJiS sa svim predispozicijama koji nosi takav odnos, i sada oces da sve to pretocis u prijateljstvo ?
Kad god se ubuduce budete sreli, gledacete se uvek u kontekstu zajednickih erotskih uspomena, svaka druga tema bice vam dosadna i neumesna.

Pisala sam davno na ovu temu ali mi niko nije verovao. Da, moguće je.

Zato i rekoh, "ne videh", ne znači da nema, ne znam ni ja baš svih 7 i kusur milijardi ljudi :D

Ali je to najređe, da se oboje baš i ugase u istom trenutku, da tu ne ostane niko povređen... Retko je to. Obično kad jedna strana raskida, druga ili nije imala pojma o tome ili je verovala da se to neće desiti. Bar ne tada.

Ne moraju da se ugase u istom trenutku. Dovoljno je da se ugasi jedan, a drugi shvati da je raskid najbolje rešenje. Retko je ali nije nemoguće.

Naravno da nije nemoguće. Samo kažem da ova druga strana koja se nije ugasila, retko kad može baš da racio izbaci iznad emocije i shvati da je zaista raskid najbolje rešenje za oboje.

Back