ljubav posle 50

Mislim, i ja sam u srednjoj mislio da sam poseban jednoj. Nismo se ni poljubili a zarilo me sunce niz ledja samo kada sam u njenom prisustvu. Jednom mi je uzela uckur od kapuljace i igrala se s njim dok mi je nesto pricala- mislio sam da cu se upiskiti i onesvestiti i da ce mi to biti nesto najlepse sto mi se desilo u zivotu. Da padnem tako i lupim glavom da izlete leptirici iz usiju. Kakav zayeb kad sam skapirao kolika je oportuna slut i onaj fazon zavodnice.:p Garant je masturbirala pod tusem zamisljajuci kako se cela srednja pali na nju. I ja sam bio u toj slici tamo negde u mraku da popunim prostor pored marka janka slavka djuke i onog kosarkasa crn visok plave oci.
...pazi, znaci ti si se zaljubio, mislio si da si joj poseban, uzivao si u njoj, njenoj lepoti, mladosti
koja joj je pruzila da bude voljena i zeljena od svojih vrsnjaka jer je upravo lepa, pametna, zgodna...
I onda si shvatio, sta tacno?
Da je ona slut jer si mislio da si joj poseban...al si shvatio, ubilo se...:lol:

...pazi, znaci ti si se zaljubio, mislio si da si joj poseban, uzivao si u njoj, njenoj lepoti, mladosti
koja joj je pruzila da bude voljena i zeljena od svojih vrsnjaka jer je upravo lepa, pametna, zgodna...
I onda si shvatio, sta tacno?
Da je ona slut jer si mislio da si joj poseban...al si shvatio, ubilo se...:lol:
Pa nije nego sam shvatio da zene nemaju veze s ljubavlju. Ljubav je nesto drugo. I da zene ne treba gledati kroz ljubav, posebnost i td. Velika zabluda i pogresno vaspitanje svakog muskarca.

Pa nije nego sam shvatio da zene nemaju veze s ljubavlju. Ljubav je nesto drugo. I da zene ne treba gledati kroz ljubav, posebnost i td. Velika zabluda i pogresno vaspitanje svakog muskarca.
Pored sve svoje dobre volje ja tebe ne mogu da skapiram...:lol:
Kroz sta to treba gledati zene ako ne kroz ljubav, pa sta je ona kriva sto ste se zaljubljivali u nju, sto je kriva
sto je uzivala u toj blagodeti lepote bogom datoj...mislis da ona nije bila na isti nacin zaljubljena u nekog, mislis da je slut
i zavodnica a na kraju i masturbatorka zato sto je bila ljubazna i uvidjavna prema decacima za koje je videla da su nalozeni na nju?...
Veruj da je iz njene perspektive njena ljubav prema nekome prosla isto kao i tvoja ljubav prema njoj...

Pa, ona mu je neki cilj, nešto što bi voleo da ima i s kim da bude. Lepo mu je tu i ona oseća da je izabrana.
Kad žena vidi da je jedna od opcija kojih ima više nije baš da će da mu radosno širi ruke
..nema sanse da zeni promakne cinjenica da je jedna od...kad to oseti moze nadalje samo da folira ljubav, izinata...:lol:

Treba imati u vidu da u svakom polu postoje zrele i manje zrele jedinke, te da se teško može naći opšte mesto za ponašanje nekog pola. Ali ovo što sam napisaoa jeste opšte mesto. Ne postoji žena koja bi bila radosna da zna da je izabrana kao daj šta daš od više mogućih opcija

Back