Sta raditi u Beogradu kada si sam

pre
meseci
zurke
klinci
a da ne govorimo
uvek
izbegavaju
Muka mi je vise od tog Facebook-a i laznog morala.
Osecam
resenje
:nono: nije lepo lagati znas :whistling:
Resenje je prosto. Pocni da govoris ijekavski kako ti prilici, nadji delove rodovske zajednice po Bg-u...ili jos bolje naci ce oni tebe, poseduj pola zgrade te ces tako lakse upoznati komsije :klap:
Bg je surov grad, ljudi su totalno okrenuti sebi i zabole ih dupence za bilo koga drugog........za pet godina studija najteze je bilo ostvariti kontakt sa beogradjanima.........imaju svoje drustvo i ne zanimaju ih nova poznanstva..
Tebi ako je u domacem brlogu ugodnije bice da si se na sopstveni smrad navikla.
Gajim prezrenje prema ljudima koji nesposobni da pridju drugima, nezanimljivi da im se pridje, a nalaze izgovor u neispravnosti tih drugih.
Bg surov grad?!
nemoraš ni da se prenikuješ, svakao se zaboravi šta si pisao
sto ne rece ranije :tajna:

Ma prvo uopste ne verujem da devojke zele samo prijateljstvo... bar iz mog okruzenja to skoro nijedna nije htela. I ne mislim ja da su one ugrozene i da zele samo ****, cak sta vise vecina ih zeli neke veze i brak ali nijedna nije zelela prijateljstvo. I ne mislim ja da je to nesto nenormalno jer sve one imaju neke svoje krugove prijateljica i sta cu joj ja kao prijatelj, da izlazi sa mnom i da onda ne moze da muva nesto drugo jer ce svi misliti da je moja riba... ili ne daj boze da muva nesto drugo, a ja da mislim vid meni prosipa fore o prijateljstvu a ovamo se sa drugima muva. Neh, ne verujem u m/z prijateljstva. Jedino verujem da neka moze da zeli da se bolje upozna sa mnom i da zali da postanemo prijatelji za pocetak, a kasnije ako se poklopimo da ce mozda biti nesto vise od toga. Takva zvaka mi je ok i tad nemam problema sa m/z prijateljstvom.
Uzmimo mesto gde ja živim..... i za koje putuje jedan noćni prevoz u 2 i deset..... kojim, ako se već dovučem do grada da izađem, mogu jedino i da odem nazad, jer je prepun..... ali ima alternativa. Ima voz i 3:40..... e taj voz je super, jer se većina svirki okonča baš tu negde..... samo što u tom vozu vreba 20 pijanih klošara. Mnogo je lepše vraćati se pod pratnjom više njih, oni formiraju društvo i nekada, u neko davno prošlo vreme, bilo je savršeno normalno da se tako ljudi grupišu, evo ima par primera i danas, mada su retki..... šta će mi muški prijatelj?

To ti nešto tripuješ Zoro, ili sam kad izađeš ideš isključivo u lov. Ja sam uglavnom izlazila da bih srela neke poznate ljude na poznatim mestima, da bih se malo zezala i eventualno čula dobru svirku. Ako mi šta muško privuče pažnju, tim bolje. Da stalno idem u "lov" stalno bih imala dečka.

Uzmimo mesto gde ja živim..... i za koje putuje jedan noćni prevoz u 2 i deset..... kojim, ako se već dovučem do grada da izađem, mogu jedino i da odem nazad, jer je prepun..... ali ima alternativa. Ima voz i 3:40..... e taj voz je super, jer se većina svirki okonča baš tu negde..... samo što u tom vozu vreba 20 pijanih klošara. Mnogo je lepše vraćati se pod pratnjom više njih, oni formiraju društvo i nekada, u neko davno prošlo vreme, bilo je savršeno normalno da se tako ljudi grupišu, evo ima par primera i danas, mada su retki..... šta će mi muški prijatelj?

To ti nešto tripuješ Zoro, ili sam kad izađeš ideš isključivo u lov. Ja sam uglavnom izlazila da bih srela neke poznate ljude na poznatim mestima, da bih se malo zezala i eventualno čula dobru svirku. Ako mi šta muško privuče pažnju, tim bolje. Da stalno idem u "lov" stalno bih imala dečka.

Da, to sa tvojom lokacijom zaista može predstavljati problem.

Imam 30 godina i doselio sam se iz Crne Gore u Beogradu pre nekoliko meseci. Trenutno sam na drugoj godini na jednim od fakulteta za informatiku. Moram priznati da su sve kolege mladje od mene po 10 i vise godina i ni sa kim od njih nisam blizak, kao ni sa koleginicama. Oni se medjusobno druze, pozivaju se na zajednicke rodjendane, zurke, izlaske. Mene niko od njih ne zove. Ne mogu da ih krivim zbog toga jer razlika u godinama medju nama je ipak ne tako mala a oni misle da su za mene klinci. Ja ovde u Beogradu nemam nikog od prijatelja i nemam sa kim da izadjem ni preko dana a da ne govorimo uvece. U naselju u kome sam se doselio nisam jos uspostavio nikakve kontakte a ni u ulazu u kome zivim nisam se ni sa kim zblizio jer su sve stariji ljudi. Poceo sam da koristim i Facebook da bih upoznao neku devojku ali vidim da uvek kada hoces da uspostavis nesto vise od prijateljstva sa nekom od njih one to izbegavaju, sve bi one nesto da se samo zezaju preko Facebook-a i izigravaju nedostupnost. One koje najbolje izgledaju nisu nikad dostupne na chat. Muka mi je vise od tog Facebook-a i laznog morala. Osecam se usamljeno i ne znam sta da radim. Ako neko od vas ima resenje neka kaze.:cry:
http://www.krstarica.com/lat/beograd/

I lepo nađi šta te interesuje, izađi, upoznaj neku devojku i uživaj. Mislim, naravno da prvi put možda ne bude tako, ali pokušaj opet.

Muka mi je vise od tog Facebook-a i laznog morala. Osecam se usamljeno i ne znam sta da radim. Ako neko od vas ima resenje neka kaze.:cry:

cura se trazi u rl, ne na fsbk-u :rtfm:
da u gradu koji ima vise stanovnika neko sto je crnogoraca svaukupno ne mozes da pronadjes nikoga, to je tvoj problem
u glavi

kao ono kada se teenovci ne vade iz sobe, nemaju hobije, ne izlaze..... pa placu kako nemaju drugova :roll:

Jaoooooj !!! JoooooooJ ! Kukuuuuuu, meniiiii !!!!! Joooooooj !

...

Eto, ožalio sam nadu da ćeš se ikada uklopiti u bilo kakav društveni život.

Čoveče ! Imaš 30 godina, studiraš (u redu ako iza toga stoji neki cilj, neki konkretan cilj, u smislu profesionalnog angažmana) i nije ti dovoljno nezdrava situacija da se
po vaz dan krećeš među 20-godišnjacima, nego još razmišljaš zašto te ne prihvataju !?!

Pa jel si ti ikada imao 20 godina ? Kada imaš 20, oni sa više od 25 su deprimirajuća pojava.
Oni sa 30 su živi mrtvaci.

Ako do 30-te nisi utemeljio grupu prijatelja i nekoliko idi-mi-dođi-mi kres varijanti sa
ženama(nekadašnjim devojkama) , onda si baš socijalno neprilagođen.

Na žalost nisi jedini, to je sa socijalno-psihološke tačke gledišta, jako česta pojava,
skoro kao grip, samo što se ne primećuje jer su takve osobe - izdvojene, osamljene...

Kakvi šizofreničari. Evo, jesi li ikada čuo neku žensku da kaže da ima 40 i... :mrgreen:
Uvek "3es, malo prešla" :D

Ja sam rekla...imam i svedoke sa foruma...znachi ipak šizofreničari.

Nego Akva...ne znam shta da ti kazzem...neshto ti chekash sve na gotovoi da se svi polome oko tebe...pozovi ti nekog od kolega u zzivot ili na pivo pa polako...

E da, razmishljala sam shta mi ne shtima u tvom postu...u Beogradu ima crnogoraca koliko hochesh, ima sigurno i iz tvog mesta, kontaktiraj poznate iz starog kraja i eto. Josh nisam videla usamljenog crnogorca osim ako je mnogo sitan pa su morali da ga se odreknu....

Poslednja izmena:
Ako do 30-te nisi utemeljio grupu prijatelja i nekoliko idi-mi-dođi-mi kres varijanti sa
ženama(nekadašnjim devojkama) , onda si baš socijalno neprilagođen.
Grupe dolaze i odlaze... najčešći primer je udavanje (malo manje ženidba) baš u njegovim godinama, i pre..... kada onaj koji to nije učinio ostaje kao neki višak, i može da se batrga koliko želi, taj odnos ne može ostati isti.....

I kako da ima utemeljenu grupu prijatelja ako je došao na novo tlo?

Back