Vanja192
Zainteresovan član
- Poruka
- 312
Šta ti imaš protiv moje retorike gospon Napokon?Da da, eno je vec mase prstima ko lepezom a retorika joj je ala "iz medvedica": osh prst!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti imaš protiv moje retorike gospon Napokon?Da da, eno je vec mase prstima ko lepezom a retorika joj je ala "iz medvedica": osh prst!
Podsetilo me je na traumu iz detinjstva, kada sam se bio onako klinacki zaljubiska u jednu pojavu iz susdenog naselja koja je jedno vece izasla sa ustipcima i tako ih jede i ja joj se nasmejem a ona meni: sta s' smejes, osh ushtipaka?Šta ti imaš protiv moje retorike gospon Napokon?
Ahahahha kakva romantikaPodsetilo me je na traumu iz detinjstva, kada sam se bio onako klinacki zaljubiska u jednu pojavu iz susdenog naselja koja je jedno vece izasla sa ustipcima i tako ih jede i ja joj se nasmejem a ona meni: sta s' smejes, osh ushtipaka?
Dobro ok, nego jos nismo culi sta?Zapravo kakva strvina od žene![]()
To nije avatar to je moja šaumahaha
e zamisli ja dodjem tako na neki chat, stavim avatar nekog yebacha i krenem da te cimam: osh da te ***** i izbicujem a? jel smes a? ne smes prpa a? malo vuosak ovo ono kap kap a? E moje zene.
Ne prozivaj,bićeš j.....Ja mislim da si ti u prpi u vezi toga, ne ja. Cim cimas drugara da ti otvori temu za tebe. Nemas zenta ni sama da se zauzmes za svoje seksuane stavove![]()
Istina,istinaJa mislim da si ti u prpi u vezi toga, ne ja. Cim cimas drugara da ti otvori temu za tebe. Nemas zenta ni sama da se zauzmes za svoje seksuane stavove![]()
Takvoj,sram te biloTakvoj ja ne dajem svoje doope. Samo prava zena! A takve nema!
aha, samo se nadaj. Da ti to samopouzdanje ne predje u aroganciju a da ni ne primetis? mmmm ? mmmacou ?Ne prozivaj,bićeš j.....
Ne prabacuj optuzbe. To je odlika osoba koje se ne drze svog stava i ne realnosti nego se pretvore u deristad, Takva osoba ne ume da komunicira. A kamoli da dominira.Takvoj,sram te bilo![]()