Sta raditi u Beogradu kada si sam

kako ne. pokušao je sa facebookom
možda je introvert, zatvoren sam po sebi...
nisam primetio zaključak

ok...procitaj ponovo

Imam 30 godina i doselio sam se iz Crne Gore u Beogradu pre nekoliko meseci. Trenutno sam na drugoj godini na jednim od fakulteta za informatiku. Moram priznati da su sve kolege mladje od mene po 10 i vise godina i ni sa kim od njih nisam blizak, kao ni sa koleginicama. Oni se medjusobno druze, pozivaju se na zajednicke rodjendane, zurke, izlaske. Mene niko od njih ne zove. Ne mogu da ih krivim zbog toga jer razlika u godinama medju nama je ipak ne tako mala a oni misle da su za mene klinci. Ja ovde u Beogradu nemam nikog od prijatelja i nemam sa kim da izadjem ni preko dana a da ne govorimo uvece. U naselju u kome sam se doselio nisam jos uspostavio nikakve kontakte a ni u ulazu u kome zivim nisam se ni sa kim zblizio jer su sve stariji ljudi. Poceo sam da koristim i Facebook da bih upoznao neku devojku ali vidim da uvek kada hoces da uspostavis nesto vise od prijateljstva sa nekom od njih one to izbegavaju, sve bi one nesto da se samo zezaju preko Facebook-a i izigravaju nedostupnost. One koje najbolje izgledaju nisu nikad dostupne na chat. Muka mi je vise od tog Facebook-a i laznog morala. Osecam se usamljeno i ne znam sta da radim. Ako neko od vas ima resenje neka kaze.:cry:

ovdje vidim ogradnjivanje autora od svake odgovornosti

ne druzim se sa kolegama.... jer me oni ne pozivaju.... jer su oni mladji....
dva inteligentna bicu uvijek mogu naci neku temu za razgovor, godine nisu bitne,
ako vec nema zajednickih tema - uvijek moze doci do razmjenjivanja iskustva ili sticanja zajedno nekog novog
ne druzim se ni sa kim u naselju ... jer oni su svi stari......
opet ogradjivanje godinama
ne mogu naci curu na fsbk-u ...... jer imaju lazni moral.... a one koje najbolje izgledaju nikad nisu dostupne za chat.....
ono vecu ni komentarisati :confused:
ne trazim savjet..... treba mi resenje

*****c od trideset godina, sramota

i ne pokusavaj da ga vadis na introvertnost :nono:

ne vadim ga. hteo sam da kažem da nisam dovoljno stručan da procenim na osnovu jednog posta... i da mnogo toga što se ne vidi može biti uzrok... a uzrok na ovoj temi i nije bitan, čovek je tražio savet, a ne kritike...

pa si ga proglasio introvertom, onako, strucno :?:

i lik nije trazio ni savjet ni kritike vec konkretno rjesenje
stavise - ako imate resenjA, mnozina

Shta vam je..definitivno je introvertan ali to mu nije jedina osobina koja ga sprechava da ostvari kontakte sa ljudima....i ima chitav spisak izgovora za to....i to nije problem, ali kako nachi curu ako se ne druzzish? E to je problem.
Pa i ne druži se sa curama, zna se šta se sa curama radi..... zato prvo mora da nađe fudblaski tim. Navijača. Upucajte me.

@Unsaie
ne znam zašto si toliko ogorčena na postavljača teme... možda jer ne podnosiš neke od osobina koje si prepoznala kod njega (ili misliš da jesi), ili šta god.ne treba isključivati mogućnost da jeste introvert... ili da ima problem, koliko god da se tebi ne dopada ono što misliš da jeste. nisam imao nameru da vređam introverte, a ni postavljača teme...
može se dati konstruktivan savet... no, svako kako misli da treba

Arti, zašto svaki muški introvert (ovde na forumu više nego dovoljno primera) mora da opljuje po ženama?

(Ako je introvert, logično je da ni sa ženama nije baš srećković, tj. ne jure ga ono, da ne može da diše..... pa su mu takvom uvek žene krive, uvek su one drolje, nedostupne, uobražene, lažni moralisti..... sponzoruše..... dok je svet, kao svet, samo masa koja ga ne prihvata i u koju se ne uklapa i tu si njegovi potencijalni drugari..... muškarci......... oni nisu krivi što je on smotan, ali žene su drolje koje se lepe samo za one s parama i uopšte ga ne izbegavaju iz istih razloga iz kojih ga izbegavaju i ostali.....)

Neshto, to je ipak generalizacija, nisu svi introvertni takvi...
To shto ti pishesh nije rezultat introvertnosti vech gluposti i nevaspitanja...
Introvertan mladich mozze nachi curu ako je normalan u smislu da ume da se ponasha kao chovek a ne kao razmazzeno samozzivo govedo koje misli da svi treba da sluzze njegovom zadovoljstvu...mamini princhevi....

Back