seducer
Aktivan član
- Poruka
- 1.399
Смејем се глаголу "уродило (јој) се" који не постоји, али је смешан.
Рекох да добро познајем ту своју другарицу и да та хромост ЈЕСТЕ утицала на њену психу (замисли себе да си хрома девојка од 18 година на журци на којој су све друге девојке здравих ногу и играју све у 16), али нисам рекла да је она "ненормална". Удала се, ради, има дете, па ипак у њеној души постоји ожиљак, то знам сасвим сигурно. Једном ме је звала телефоном сва избезумљена јер јој је дете повредило ногу па храмало дан-два (сасвим нормално) али она се избезумила од страха да ће детету "хромост" остати. Ниједан неистраумиран родитељ не би придао никакву важност тој малој повреди за коју је било очигледно да ће проћи за два дана.
Zao mi je tvoje drugarice, ali izraz "preoptericivanje nepotrebnim stvarima" sigurno ti je poznat...
Ja sam imao nesrecu kao klinac... U drustvu me je jedan decak pogodio kamenom direktno u oko i usled tromboze celog zivota cu videti samo na ovo jedno preostalo. Koliko god to bola stvaralo u meni, ja se time "ne opterecujem". Zivim normalan, zivot, radim, zezam se, unapredjujem sebe i vrsim sve ostale funkcije. Nije bitno sta ko misli o tebi, bitno je kako ti misljenje imash o sebi.