Šta nakon raskida/razvoda duge veze?

Voljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
Šta ste osjećali, mislili, koliko vam je bilo tesko/lako?
Prihvatanje nove inače neprihvatljive realnosti najlakše ide uz alkohol.

Ako on nije potreban ili je priča uz njega završena onda je skoro sve okej i tera se dalje.

Umesto alkohola u blažim slučajevima mogu se koristiti tužne pesme.

Još stvari koje možda treba uraditi je razgovor sa osobom od poverenja ili stručnom osobom psihoterapeutom.

Ako on nije potreban ili je priča uz njega završena onda je skoro sve okej i tera se dalje.

Još stvari koje možda treba uraditi je razgovor sa osobom od poverenja ili stručnom osobom psihoterapeutom.

nije to to, nije to vo...:p:mrgreen:

ybo te chatbot...:cool::lol:

Nema vremena za takvo razmišljanje. Ako zaista zatvoriš priču, ideš dalje. Nova ljubav, novi život. Pametna si mlada dama i sigurno znaš šta hoćeš, a šta ne. Samo napred i ne okreći se.

Pa, mislim da ti je za početak najbolje da se prvo vratiš sebi. Dakle, da vidiš šta tebe čini srećnom, ispunjenom, da daš sebi oduška, možda odeš na neki kraći put ako imaš prilike, pa makar i dva, tri dana. Čisto da se glava provetri. Mislim da je jako bitno pobrisati sve te repove, slike, poruke i ostale stvari.

I kao još bitniju stvar, mozak je programiran da izvuče neko lepo sećanje i osobu, ma koliki skot bila, ti pamtiš i po lepim detaljima. I to je ok, ali uvek moraš da imaš u glavi primarni razlog zbog kog si raskinula sa tom osobom, znači bio je dovoljan razlog da ti više ne poželiš tu osobu kraj sebe.

Osoba je prisutna u našem životu, onoliko koliko mi mislimo na nju. Tako da, kad budeš spremna, rasčistićeš u glavi skroz sa tim, da od njega ostane samo uspomena. A jedan period nije zgoreg ni malo otplakati. Prija . Samo je na tebi da presečeš.

ccdace5a7a8e37c9aac43f1f161d4adf.jpg

Prve dve rečenice su u suprotnosti jer kažeš da ste voleli osobu (prošlost) da bi u sledećoj rečenici napisala da i dalje volite tu osobu (sadašnjost). :think:
Kada sam bio mlađi drugačije i nezrelije sam gledao na to. Previše bih patio za nešto što je tako prolazno i fluidno.

Ljubi, ljubi ali glavu ne gubi, prosto rečeno. Um iznad emocija, uvek. 😎

Prve dve rečenice su u suprotnosti jer kažeš da ste voleli osobu (prošlost) da bi u sledećoj rečenici napisala da i dalje volite tu osobu (sadašnjost). :think:
Kada sam bio mlađi drugačije i nezrelije sam gledao na to. Previše bih patio za nešto što je tako prolazno i fluidno.

Ljubi, ljubi ali glavu ne gubi, prosto rečeno. Um iznad emocija, uvek. 😎
E o tome sam razmisljala, žuljao me je perfekt u prvoj rečenici. Hvala, jer sad znam št! Hahahaha
Dešavalo mi se to i prije, - mislim se ali pogrešno ostavim 😁

Back