- Poruka
- 3.503
Voljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
Šta ste osjećali, mislili, koliko vam je bilo tesko/lako?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prihvatanje nove inače neprihvatljive realnosti najlakše ide uz alkohol.Voljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
Prihvatanje nove inače neprihvatljive realnosti najlakše ide uz alkohol.
Ako on nije potreban ili je priča uz njega završena onda je skoro sve okej i tera se dalje.
Umesto alkohola u blažim slučajevima mogu se koristiti tužne pesme.
Još stvari koje možda treba uraditi je razgovor sa osobom od poverenja ili stručnom osobom psihoterapeutom.
ybo te chatbot...Prihvatanje nove inače neprihvatljive realnosti najlakše ide uz alkohol.
Ako on nije potreban ili je priča uz njega završena onda je skoro sve okej i tera se dalje.
Umesto alkohola u blažim slučajevima mogu se koristiti tužne pesme.
Još stvari koje možda treba uraditi je razgovor sa osobom od poverenja ili stručnom osobom psihoterapeutom.
Za sebe!Питаш за другарицу?
Najjači klip na temu raskida, ali za muškarce
Nema vremena za takvo razmišljanje. Ako zaista zatvoriš priču, ideš dalje. Nova ljubav, novi život. Pametna si mlada dama i sigurno znaš šta hoćeš, a šta ne. Samo napred i ne okreći se.Voljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
Svaka čast. HvalaNema vremena za takvo razmišljanje. Ako zaista zatvoriš priču, ideš dalje. Nova ljubav, novi život. Pametna si mlada dama i sigurno znaš šta hoćeš, a šta ne. Samo napred i ne okreći se.
Osoba je prisutna u našem životu, onoliko koliko mi mislimo na nju. Tako da, kad budeš spremna, rasčistićeš u glavi skroz sa tim, da od njega ostane samo uspomena. A jedan period nije zgoreg ni malo otplakati. Prija . Samo je na tebi da presečeš.Voljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
pojma nemamVoljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
Prve dve rečenice su u suprotnosti jer kažeš da ste voleli osobu (prošlost) da bi u sledećoj rečenici napisala da i dalje volite tu osobu (sadašnjost).Voljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
E o tome sam razmisljala, žuljao me je perfekt u prvoj rečenici. Hvala, jer sad znam št! HahahahaPrve dve rečenice su u suprotnosti jer kažeš da ste voleli osobu (prošlost) da bi u sledećoj rečenici napisala da i dalje volite tu osobu (sadašnjost).
Kada sam bio mlađi drugačije i nezrelije sam gledao na to. Previše bih patio za nešto što je tako prolazno i fluidno.
Ljubi, ljubi ali glavu ne gubi, prosto rečeno. Um iznad emocija, uvek.
Ma, opušteno. Ističnem nebitne stvari. Mada su delimično od značaja jer je važno da li i dalje voliš partnera nakon raskida / razvoda ili je ta ljubav ugašena.E o tome sam razmisljala, žuljao me je perfekt u prvoj rečenici. Hvala, jer sad znam št! Hahahaha
Dešavalo mi se to i prije, - mislim se ali pogrešno ostavim
Teško uvek teško. Lako moze da kaze neko ko nije osećao isto.Voljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
Аха!Za sebe!
Dobro porazmisliti o svemu i izvuci pouku.Voljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
На планети 7 милијарди особаVoljeli ste, ali nije to to. I prekinuli ste iako volite tu osobu.
ko o cemu - ti o sexxyBiti jedno vreme sam. Dok se to ne zaleči.
Ne valja upadati odmah u nešto drugo jer će biti pomućena osećanja i postoji verovatnoća da se ne možemo sasvim predati toj osobi.
Pišem za vezu, što je tema, a ne nešto usput.
Ali je korisno u međuvremenu naći nekog za sex.
Није сигурно али вероватно ложи буквалисте по форумуko o cemu - ti o sexxy