Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Au brate, kad progovori višedecenijsko iskustvo pa gde baš ti da naletiš uvek na takve razvedene žene? generalizacije nikada ništa dobro donele nisu ...
Vrlo moguce, moguce da je shvatila da je taj odnos drzi na oprezu sve vreme i da joj postaje veca bol nego radost, jer se upusta sve vise i dublje u to, a zna da ce kad tad ostati bez toga itd.
Zato mi ovaj “argument” i ne pije vodu, kao ostavila ona njega zbog njega… vazi.
Zivotnom. A i u bilo kom drugom pogledu, bila je veoma nesebicna i nije nikad htela da njene muke budu moje a sve moje su bile njena. Osoba koju jednom u zivotu upoznas. Izgubili smo kontakt, nadam se da je ziva.
Zivotnom. A i u bilo kom drugom pogledu, bila je veoma nesebicna i nije nikad htela da njene muke budu moje a sve moje su bile njena. Osoba koju jednom u zivotu upoznas. Izgubili smo kontakt, nadam se da je ziva.
Nisam ja raskinuo vec ona, i ouno se tu suza prolilo sa obe strane i orica sta bi bilo kad bi bilo da je sudbina bila drugacija. Nije mi lako o ovome da pricam. Nije htela da me poveuce sa sobom, htela mi je najbolje, gurnola me od sebe zbog mene
Nisam ja raskinuo vec ona, i ouno se tu suza prolilo sa obe strane i orica sta bi bilo kad bi bilo da je sudbina bila drugacija. Nije mi lako o ovome da pricam. Nije htela da me poveuce sa sobom, htela mi je najbolje, gurnola me od sebe zbog mene
Dugo posle sam bio u teskoj depresiji, al eto zivot je zivot. I zivotna skola da male i olitke osobe nisu bitne, imao sam Ruskinju posle toga isto iz ljubavi, morala je sa se vrati kuci u Sankt Persrburg, ja nisam bio u situaciji da ispratim, isto divna osoba i mnogo suza. Koliko god tesko bilo drago mi je da sam imao oar veza koje su bolele jako i koje ce ostati ciste i lepe memorije u mom srcu zauvek, jedan divan period zivota.
A i ocvrsne coveka jako. Nekad bih besneo kad mi neko ne odgovori na poruku, koliko sam klinac bio, sad me bas briga za sve