pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Pa takva bude samoprocenaKako
Što bi ostavio nekog do koga ti je stalo i za kog imaš emocije s tom šatro pričicom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa takva bude samoprocenaKako
Što bi ostavio nekog do koga ti je stalo i za kog imaš emocije s tom šatro pričicom
Ne kajem se jer sam iskazala interesovanje, a njemu hvala jer je postupio tako. Ali, to nije bila ljubav već samo afekcija koja se nije prihvatila. Grozno mišljenje bih imala o njemu samo da je koristio moju afekciju, pa onda tek sročio da me ostavlja "iz ljubavi". To je ipak džentlmen i imam poštovanje sad, iako nisam razumela baš dobro tad.Pa idbijanje na kao lep način.
Al iskreno nije lep, još gori je! Jer je providno, pogotovo u tim godinama![]()
Znate ono ostavljam te, ali te stvarno volim i treba da ideš svojim putem, a ja te usporavam ili skrećem sa njega.
Kad nekog stvarno voliš ostavićeš ga za njegovo dobro da bi bio bolji bez tebe... i sl.
Da li postoji raskid iz ljubavi?
Znate ono ostavljam te, ali te stvarno volim i treba da ideš svojim putem, a ja te usporavam ili skrećem sa njega.
Kad nekog stvarno voliš ostavićeš ga za njegovo dobro da bi bio bolji bez tebe... i sl.
Možda.Znate ono ostavljam te, ali te stvarno volim i treba da ideš svojim putem, a ja te usporavam ili skrećem sa njega.
nasla izdrzljivijeg a izgleda da se taj bas primio a njoj to ne treba...take su vecina razvedenih sa decurlijom cesto ko pustene sa lanca te samo gledaju nekog klinca da navataju.Pa kako ne. Čula ovu priču od jednog planinara. Naime imao je oko 25 a ona 40 i decu. Voleli se jedno god dana baš,putovali zajedno, išli na planinarenja, kaže žena mu pasala, zgodna, lepa, stabilna, itd. I posle god dana ona mu reče da je najbolje da raskinu jer njega čeka da nađe sebi devojku itd oženi se i to. I kaže nisam ja to hteo tad, ali ona kaže to te čeka, a biće mi sve gore kasnije, bolje što pre. I tako kaže izgubi se ona, ja se posle oženio, ali to mi bio zaista sjajan deo života.
Nisam izmislila, čovek mi ispričao, vodič jedan.
Znači kako mislite da nema raskida a vole se? Ima i drugih situacija, kada neko oseća da nije za tog drugog.
Dubokoumno.Možda.
Desilo mi se da je na tu priču jedna devojka raskinula od mene. U tom konkretnom slučaju mislim da nije bilo zarad mog dobra već više što se smorila jer nam je veza bila u ćorsokaku (generalno nam zajednički planovi nisu bili u istoj ravni).Znate ono ostavljam te, ali te stvarno volim i treba da ideš svojim putem, a ja te usporavam ili skrećem sa njega.
Voleti nekog u ovom kontekstu znači da toj osobi pridodajemo značaj i vrednost gotovo koliko i sebi + ako imamo osećaj da je druga strana u nekom vidu minusa dok smo zajedno tipa mi smo im kamen oko vrata jer nas vole/ne ostavljaju uprkos našim problemima ili da su oni nama kamen oko vrata zbog X,Y,Z...Kad nekog stvarno voliš ostavićeš ga za njegovo dobro da bi bio bolji bez tebe... i sl.
Kontam da i to postoji, mada verovatno je baš retko.Da li postoji raskid iz ljubavi?
Ja verujem, ali su tako nesebični ljudi postali retkostPa kako ne. Čula ovu priču od jednog planinara. Naime imao je oko 25 a ona 40 i decu. Voleli se jedno god dana baš,putovali zajedno, išli na planinarenja, kaže žena mu pasala, zgodna, lepa, stabilna, itd. I posle god dana ona mu reče da je najbolje da raskinu jer njega čeka da nađe sebi devojku itd oženi se i to. I kaže nisam ja to hteo tad, ali ona kaže to te čeka, a biće mi sve gore kasnije, bolje što pre. I tako kaže izgubi se ona, ja se posle oženio, ali to mi bio zaista sjajan deo života.
Znači kako mislite da nema raskida a vole se? Ima i drugih situacija, kada neko oseća da nije za tog drugog.
Au brate, kad progovori višedecenijsko iskustvonasla izdrzljivijeg a izgleda da se taj bas primio a njoj to ne treba...take su vecina razvedenih sa decurlijom cesto ko pustene sa lanca te samo gledaju nekog klinca da navataju.
Raskid iz ljubavi ne postoji.Pazi ortaka ostavi devojka nakon 7 godina veze sa tom pričom...
Ja reko jesi realan, smorilo je.
Kao da se on ostvari, ona ga koči i zato ga ostavlja.
Pa kako ne. Čula ovu priču od jednog planinara. Naime imao je oko 25 a ona 40 i decu. Voleli se jedno god dana baš,putovali zajedno, išli na planinarenja, kaže žena mu pasala, zgodna, lepa, stabilna, itd. I posle god dana ona mu reče da je najbolje da raskinu jer njega čeka da nađe sebi devojku itd oženi se i to. I kaže nisam ja to hteo tad, ali ona kaže to te čeka, a biće mi sve gore kasnije, bolje što pre. I tako kaže izgubi se ona, ja se posle oženio, ali to mi bio zaista sjajan deo života.
Pa kako ne. Čula ovu priču od jednog planinara. Naime imao je oko 25 a ona 40 i decu. Voleli se jedno god dana baš,putovali zajedno, išli na planinarenja, kaže žena mu pasala, zgodna, lepa, stabilna, itd. I posle god dana ona mu reče da je najbolje da raskinu jer njega čeka da nađe sebi devojku itd oženi se i to. I kaže nisam ja to hteo tad, ali ona kaže to te čeka, a biće mi sve gore kasnije, bolje što pre. I tako kaže izgubi se ona, ja se posle oženio, ali to mi bio zaista sjajan deo života.
Може бити тако, али није нужно да можеш знати само што ти је речено.Samo sto je ovo iz njegovog ugla, njegova verzija price. A on je mogao znati samo ono sto mu je receno.
Ne kazem, mozda je i bas tako bilo, ali mozda je sa njene strane zapravo xy razlog.
Може бити тако, али није нужно да можеш знати само што ти је речено.
+1Mislim da je to posebno kvaran čin, ostaviti nekoga na najljepši način, u uvjerenju da ljubav još uvijek postoji, znači da ostavljeni godinama možda neće uspjeti ugasiti čežnju jer praktično nije razočaran... vrlo vrlo wicked game
Да, раскид из љубави можда није најбољи израз. А има и оног: "Не волим те више", али речи не одговарају истини. С друге стране, знам неке људе који су се волели, па ипак раскидали.Naravno, razumemo se.
Ali mi je ovo zvucalo kao “ona mi je tako rekla”, sto je ok, mozda je i rekla bas sta misli, ali nesto poznajuci ljude za ovoliko koliko sam ziv, niko nikoga ne ostavi jer je predobar za njega/nju ili zbog te druge osobe.
Svako gleda da nadje sebi sto bolje, a ne gore.
A ženska verzija priče koja se meni čini izvesnom je ta da posle god dana je ona primetila da on gleda mlađe žene baca pogled, priča možda kad ja budem imao decu itd.. a ona zna da ona ne može to biti. Vidi da je došlo vreme da ne povređuje više sebe i da potraži nekog starijeg ko nije u fazonu traženja žene za porodicu jer je recimo razveden kao ona itd...Samo sto je ovo iz njegovog ugla, njegova verzija price. A on je mogao znati samo ono sto mu je receno.
Ne kazem, mozda je i bas tako bilo, ali mozda je sa njene strane zapravo xy razlog.
Да, раскид из љубави можда није најбољи израз. А има и оног: "Не волим те више", али речи не одговарају истини. С друге стране, знам неке људе који су се волели, па ипак раскидали.
A ženska verzija priče koja se meni čini izvesnom je ta da posle god dana je ona primetila da on gleda mlađe žene baca pogled, priča možda kad ja budem imao decu itd.. a ona zna da ona ne može to biti. Vidi da je došlo vreme da ne povređuje više sebe i da potraži nekog starijeg ko nije u fazonu traženja žene za porodicu jer je recimo razveden kao ona itd...