Sta najvise fali Novom Sadu

Sta po vama najvise fali Novom Sadu?
radna mesta
k075.gif

e..a sve neki oglasi uvijeni u 7 oblandi..
ono...sve pise,samo ne pise sta je konkretan posao,a i kad pozoves..nema sanse da ti kaze sta je,nego..kao..dodjite na jebeni razgovor..
i to po pravilu bude Kirby :neutral: ili tako neko terensko sranje...kao..Terenski komercijalista..eufemizam za Trgovachki putnik :neutral:

prokleti kaksniferi
s0932.gif

U BG-u su 90% oglasa za muskarce autoperionice i kladionice :neutral:
Izgleda da se ljudi samo klade i voze kola..
I sto je najjace uvek se ponavljaju isti oglasi,sto znaci da menjaju radnike na nedelju dana..
Ma izglda da nema nista dok ne stavis charapu na glavu i ne odes do najblize menjachnice :mrgreen:

Klinac i ja smo letos bili u Jagodini, u akvaparku! Smesno je sto smo morali ici cak tamo da bismo se zabavljali na vrtoglavim toboganima, prskalicama, bazenima sa mekim dnom ..... A usluga ko da nismo u Srbiji, sve CISTO ?!?! Stranaca koliko hoces.
I onda se vratimo u srpsku Atinu sa dva nemastovita cetvrtasta otvorena bazena.

Klinac i ja smo letos bili u Jagodini, u akvaparku! Smesno je sto smo morali ici cak tamo da bismo se zabavljali na vrtoglavim toboganima, prskalicama, bazenima sa mekim dnom ..... A usluga ko da nismo u Srbiji, sve CISTO ?!?! Stranaca koliko hoces.
I onda se vratimo u srpsku Atinu sa dva nemastovita cetvrtasta otvorena bazena.

cula sam da ima neki bazen na Klisi,ali da nije u funkciji zbog neke dozvole,kazu da je u pitanju veliki bazen gde su se planirale gradjanske smene i treninzi za vaterpoliste.Vidi se da ova vlast nema volju da nesto uradi po tom pitanju,a sto bi i imali kada oni se oni tu kupati nece

Moje dete bilo kod babe i dede u selu i vodili je na vashar i sad kad god odemo u park pita zasto nema ringispila. Tek kad me je prvi put to pitala, ja sam shvatila da nema ni ringispila ni bilo kakve druge vrteske osim one polupane u Futoskom parku, al od nje se jezhim.:sad2:

Purple Rain@

Ima vodenog tobogana u Rodicu kod Kule, da se polomis koliko je brz. Deca ga vole jer su lagana pa lete, a mene je zaneo toliko da sam ogrebala ledja na spojevima izmedju limova. Kazu tamo da je to bio prvi slucaj povrede na tom toboganu.:confused:

Е и ја одавно говорим да нам треба аквапарк. Некад је на базену био тобоган, па су га склонили.:confused: И да, ти што гребу леђа нам не требају, него они за крофнице.:super:

Sta fali Novom Sadu? Fali mu jaka i stabilna drzava, kao i svima u Srbiji i kada toga bude onda mi nece nista faliti. Nisam politicar i ne interesuje me to, ali kada budu svi zaposleni koji hoce da rade, onda ce i Novi Sad imati sve!
A sada sta mu fali? Pa mozda preko leta jedna bina postavljena na za to pogodno mesto, na kojoj ce se slusati rok citavog leta petkom i subotom uvece, i gde ce mladi bendovi moci da dodju da pokazu sta znaju. I samo rok do hevi metala, znaci '80-'90... Pank i teski metal sa bratoubilackim sutkama ne treba... I sto vise domaceg roka, ako je moguce totalno, da ljudi slusaju nesto sem granda i tih 3ajeb@ncija...

Back