Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...od kad ja vec pricam za bazene....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта вам је с тим рефлекторима?![]()
Bazeni! Vise sportskih igralista,vise parkova,moglo bi i vise fontani...ne ulaze se u prirodu,zdrav nacin zivota.Sta vredi i da pricam kad to ne dopire do onih koji grade nas Novi Sad,al ne mogu da izdrzim,pa moram bar ovde da se ispraznim.Vise setalista sa zelenilom,Kej je predvece natrpan,ne moze se voziti normalno bicikl,trcati...Ne znam kakva je druga strana Keja,mogli bi da je srede.
...od kad ja vec pricam za bazene....
...koliko ja znam bicikl je zabranjen na Keju.....bar je bio....
Откад то?![]()
Ne znam kakav je lokalni dil sa kafedžijama, ali primetio sam da trafikama fale rashladni ormari sa pićem...
Nedostaju i oznake za parking zone... Kad ostaviš auto na "nepoznatom" terenu može biti neprijatnih iznenađenja...
biskopiiiiiiii!!!!!!!!!![]()
fale i bioskopi,to je sramota![]()
Pravi se bazen na Naselju-ali otvoren,ne znam kako ne kontaju da su prioritet zatvoreni bazeni zato sto u godini imamo samo leto za koriscenje otvorenog bazena.Nisam znala da je na Keju zabranjeno voziti bicikli,mogli bi onda onu drugu stanu Keja da osposobe za bicikliste,trcanje...Steta sto nema neki sajt za zalbe Novosadjana,neko ko bi uzimao u obzir nase zelje,potrebe...