Sta najvise fali Novom Sadu

Bazeni! Vise sportskih igralista,vise parkova,moglo bi i vise fontani...ne ulaze se u prirodu,zdrav nacin zivota.Sta vredi i da pricam kad to ne dopire do onih koji grade nas Novi Sad,al ne mogu da izdrzim,pa moram bar ovde da se ispraznim.Vise setalista sa zelenilom,Kej je predvece natrpan,ne moze se voziti normalno bicikl,trcati...Ne znam kakva je druga strana Keja,mogli bi da je srede.

Шта вам је с тим рефлекторима?:dontunderstand:

Pomoriski i njegova ekipa su ih skinuli uz obecanje da ce biti postavljeni novi i bolji,ali iz svega izrastao veliki sipak.
Sada navodno ne mogu da se postave novi jer smeta neki restoran izmedju severne i istocne tribine.Tako da je odluceno da ce stadion imati krovno osvetljenje,to jest svetiljke na krovu koji treba da natkrije ceo stadion.To znaci da bi do toga uopste doslo,treba prvo da se renovira ceo stadion sve sa postavljenim krovom na kraju.A to ko zna kada cemo docekati,mada videcemo pred sledece lokalne izbore da li ce se ubirati poeni.Ali sto je najgore,osvetljenje je neophodno vec sada.

Bazeni! Vise sportskih igralista,vise parkova,moglo bi i vise fontani...ne ulaze se u prirodu,zdrav nacin zivota.Sta vredi i da pricam kad to ne dopire do onih koji grade nas Novi Sad,al ne mogu da izdrzim,pa moram bar ovde da se ispraznim.Vise setalista sa zelenilom,Kej je predvece natrpan,ne moze se voziti normalno bicikl,trcati...Ne znam kakva je druga strana Keja,mogli bi da je srede.

...koliko ja znam bicikl je zabranjen na Keju.....bar je bio....

Pravi se bazen na Naselju-ali otvoren,ne znam kako ne kontaju da su prioritet zatvoreni bazeni zato sto u godini imamo samo leto za koriscenje otvorenog bazena.Nisam znala da je na Keju zabranjeno voziti bicikli,mogli bi onda onu drugu stanu Keja da osposobe za bicikliste,trcanje...Steta sto nema neki sajt za zalbe Novosadjana,neko ko bi uzimao u obzir nase zelje,potrebe...

Pravi se bazen na Naselju-ali otvoren,ne znam kako ne kontaju da su prioritet zatvoreni bazeni zato sto u godini imamo samo leto za koriscenje otvorenog bazena.Nisam znala da je na Keju zabranjeno voziti bicikli,mogli bi onda onu drugu stanu Keja da osposobe za bicikliste,trcanje...Steta sto nema neki sajt za zalbe Novosadjana,neko ko bi uzimao u obzir nase zelje,potrebe...

...pre je bilo zabranjeno,zbog setaca,tj.dece,sad vise nisam sigurna.znam da me pre nekoliko godina pandur poterao s Keja,kaze zabranjeno....:neutral:

Back