Sta najvise fali Novom Sadu

nije lose za setnju,mada i pesaci svaki cas moraju da se sklanjaju biciklistima i motorasima,za bicikliste je stvarno nezgodno,moras da pazis da ne naletis na neko dete,milis kao mrav jer bude velika guzva predvece,sad jos vozi i onaj auto-bicikli,pa vozic,jos vise se stvara guzva,ne verujem da ce biti gore,videcemo

Pravi se bazen na Naselju-ali otvoren,ne znam kako ne kontaju da su prioritet zatvoreni bazeni zato sto u godini imamo samo leto za koriscenje otvorenog bazena.Nisam znala da je na Keju zabranjeno voziti bicikli,mogli bi onda onu drugu stanu Keja da osposobe za bicikliste,trcanje...Steta sto nema neki sajt za zalbe Novosadjana,neko ko bi uzimao u obzir nase zelje,potrebe...
Budi precizna, pa kaži : Ribnjak !!! :)

....ne bavim se prevarama....i tako se na kraju sve otkrije ;)

....pa jedino te i imam...oci...:mrgreen:

Eh, da mi je da te razotkrijem... ;)
Imaš... ma ništa tu ne fali. :ok: :) Ko tebe vidi, ponovo dolazi u NS. :rumenko: :)

Nedostajaće bašte kafea kad nastupi ružno vreme. Volim da vidim sav taj svet koji gluvari, zadovoljni i vedri ljudi deluju podsticajno. :)

bazeeen,znam da sam dosadna ali plivanje mi mnogo pomaze,a nemam bazen.Na ovom jednom je guzva,za rekreativce su stavili smenu u 7 ujutru i 8 ujutru,najbolje da u 6 ustanem i da se smrznem(ide zima) dok dodjem do Spensa da bih plivala,onda mi se i ne pliva.Hocu bazeeeen:besna::sad2:

Back