Mali Boriss
Obećava
- Poruka
- 56
pa polako, i ja ostarih mladPolako, omladinac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa polako, i ja ostarih mladPolako, omladinac
ne umem ja polako, ne znam kako ti npr umesPolako, omladinac
Potrudi se da ne ostariš polupismen.Dođe mu to malo bzv.,ostarićeš vremenom svakako.pa polako, i ja ostarih mlad![]()
Pa ja umem svaštane umem ja polako, ne znam kako ti npr umes
nadji sedamnaestogodisnjaka...Ja imam 33, kako to da shvatim
Ocvala?

Da radim i sa njim domaci i pripremam ga za prijemni?nadji sedamnaestogodisnjaka...
tako nekako![]()
ahahaahhahahahahhahaha, ma relano ja sam retard kada sam ovde nasao da se ispovedam
Jao, greska, tacnije sam od mozda 2006 hehehehahahah, od 2013 ti si druze ovom sajtu verni pas, ja ne znam da li ste vi tacni bar malo, bog te je*o, jel se ponosis sto si 6 godina tu iz krstaricu, i u zlu i u dobru
pa kako te nije sramotaJao, greska, tacnije sam od mozda 2006 hehehe
da je žena glupa i da ima velike sise
eto, nema tu mnogo filozofije, jer muškarci su prosta, površna i priglupa bića
Nema je, da nije počela da živi izistinski?nego jel vido neko strki skoro?
Idem sad na tavan da obidjem sunke i razmislim o smislu svog zivotapa kako te nije sramota
još se hvališ time
lakše ćeš da nađeš pametnu sa sisama, nego što će vetar da staneI da stane ovaj vetar, pa da farbam kapiju kao normalan čovek.
Prepoznaćete me kao jedinog čoveka koji farba kapiju po uraganu, dakle!lakše ćeš da nađeš pametnu sa sisama, nego što će vetar da stane
teško se farba po vetru, brzo se suši farbaPrepoznaćete me kao jedinog čoveka koji farba kapiju po uraganu, dakle!