gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
da je žena glupa i da ima velike sise
eto, nema tu mnogo filozofije, jer muškarci su prosta, površna i priglupa bića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ti si mi neki expert za muskarce ?? licno mrzim kada je devojka glupa kao tocak, a i dobro dupe je mnogo bitnije od 'velikie sise'da je žena glupa i da ima velike sise
i volite velike sise, zašto bi inače žene ugradjivale sebi veće sise? sigurno to ne rade zbog sebe
a znamo da zene biraju, pa ispada da brojem grudnjaka biraju losije, tacnije glupe muskarce.to nije tačno, vi volite glupe devojke da biste vi izgledali pametniji
ma daj bre hahaha, bas si sigurna u svoje misljenje,hajde zamisli kakav muskarac mora biti taj sto moze da provodi svoje vreme sa glupom ribom, muskarci normalni zele inteligentnije devojke kraj sebe, a i to za sise ti je nidje veze logika, silikone u sise guraju jer pate za balonima, a prica vrlo cesto bude da su zbog partnera ugradile, veruj mi da dobro dupe vadi kompletan fizicki izgledto nije tačno, vi volite glupe devojke da biste vi izgledali pametniji
tačno, ove sa velikim sisama su pokupile sve što valja, zato za mene pametnu ništa nije ostalo i zato sam ja samaa znamo da zene biraju, pa ispada da brojem grudnjaka biraju losije, tacnije glupe muskarce.
da ne bi sebe potcenile onda to pripisuju svim muskarcima...
a kakva žena mora biti ta koja provodi vreme s nekim masnim ćelavcem koji je vara/bije/tretira je kao ukras, koji je pun para?ma daj bre hahaha, bas si sigurna u svoje misljenje,hajde zamisli kakav muskarac mora biti taj sto moze da provodi svoje vreme sa glupom ribom, muskarci normalni zele inteligentnije devojke kraj sebe, a i to za sise ti je nidje veze logika, silikone u sise guraju jer pate za balonima, a prica vrlo cesto bude da su zbog partnera ugradile, veruj mi da dobro dupe vadi kompletan fizicki izgled
mislis sve glupo je vec pokupljeno i za tebe nista nije ostalo?tačno, ove sa velikim sisama su pokupile sve što valja, zato za mene pametnu ništa nije ostalo i zato sam ja sama
kme kme
ma nema veze što su glupi, bitno je da su puni paramislis sve glupo je vec pokupljeno i za tebe nista nije ostalo?
hvala na iskrenom odgovorusise pamet krase i ostalo..zna se.![]()
Aj sta bi ti kupila pre, neku sto je pametna i trazi glupog ili neku sa velikim sisama da pravi zene ljubomornim?a kakva žena mora biti ta koja provodi vreme s nekim masnim ćelavcem koji je vara/bije/tretira je kao ukras, koji je pun para?
pošto kažete da žene gledaju samo keš, ja dajem sebi za pravo da kažem da vi gledate samo sise
sori, ja ne kupujem ženeAj sta bi ti kupila pre, neku sto je pametna i trazi glupog ili neku sa velikim sisama da pravi zene ljubomornim?
muskarac prestaje da bude muskarac onda kada jednom zostavlja zenu, zene takodje vole pored sebe da snaznog izdrzljivog i hrabrog coveka koji ce pruziti zastitu, a ti sto sto vise kao ukras i treba da vise kao ukrasa kakva žena mora biti ta koja provodi vreme s nekim masnim ćelavcem koji je vara/bije/tretira je kao ukras, koji je pun para?
pošto kažete da žene gledaju samo keš, ja dajem sebi za pravo da kažem da vi gledate samo sise
nenene pomesala si ,suprotnosti se privlace,glupa-pametanda je žena glupa i da ima velike sise
svaka kaze da to radi sebe radi,ok zakljucili smo da lazetei volite velike sise, zašto bi inače žene ugradjivale sebi veće sise? sigurno to ne rade zbog sebe
većina onda i nisu muškarci, jer zlostavljaju ženemuskarac prestaje da bude muskarac onda kada jednom zostavlja zenu, zene takodje vole pored sebe da snaznog izdrzljivog i hrabrog coveka koji ce pruziti zastitu, a ti sto sto vise kao ukras i treba da vise kao ukras
kao što vi kupujete npr bmw radi sebesvaka kaze da to radi sebe radi,ok zakljucili smo da lazete
aha, znači pametan muškarac bira glupu ženunenene pomesala si ,suprotnosti se privlace,glupa-pametan
braoaha, znači pametan muškarac bira glupu ženu
divno
i mi se od treće godine ložimo na sisepa nego zbog riba kupujemo a,pa sa 3 god smo se lozili na kola,to ide s godinama
ne, ne, bravo vama muškarcima!