Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
Shvatio sam nakon pola kante farbe...teško se farba po vetru, brzo se suši farba
ne pitaj me kako znam
Dakle, ništa ni od farbanja, ni od sisa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shvatio sam nakon pola kante farbe...teško se farba po vetru, brzo se suši farba
ne pitaj me kako znam

ja lepo kažem da jesen treba da se ukineShvatio sam nakon pola kante farbe...
Dakle, ništa ni od farbanja, ni od sisa...
![]()
Hvala ti dušo

da je žena glupa i da ima velike sise
eto, nema tu mnogo filozofije, jer muškarci su prosta, površna i priglupa bića

Moj ideal su uskopičaste pametnice sklone šegi, kraj takvih bih rado ispadao glup, nevezano od toga kolike su im sise.da je žena glupa i da ima velike sise

Nisu sisali mamu kad je trebaločitam heroinu u citatu i mogu da kažem da ima istine, bar ovo što se tiče sisa...sad dal su ti ljudi edipovci il šta li je pa vole velike sise neam pojma nisam stručan, al puno ih je...
mislim da je ovo drugo,Mogao sam se zakleti da sam juče u ovoj temi napisao "ovaj muškarac želi da se ukine pauza za utakmice fudbalskih reprezentacija". Jel sam se ja to istripovao ili mi je post obrisan?

Jesi, napisao si.Mogao sam se zakleti da sam juče u ovoj temi napisao "ovaj muškarac želi da se ukine pauza za utakmice fudbalskih reprezentacija". Jel sam se ja to istripovao ili mi je post obrisan?

ja mislim da si ti to napisao na nekoj drugoj temiMogao sam se zakleti da sam juče u ovoj temi napisao "ovaj muškarac želi da se ukine pauza za utakmice fudbalskih reprezentacija". Jel sam se ja to istripovao ili mi je post obrisan?
ja mislim da si ti to napisao na nekoj drugoj temi
Kad je tema gde zene hoce samo lovu,svi skacu i prijavljuju,bune se protiv predrasuda.da je žena glupa i da ima velike sise
Dobra poentaKad je tema gde zene hoce samo lovu,svi skacu i prijavljuju,bune se protiv predrasuda.
Kad se otvori tema gde su muskarci glupi idioti kojima su samo sise u glavi,niko se ne buni,niko ne prijavljuje...itd.
I jedno i drugo su vrhunska zabluda,stereotip koji nema veze sa zivotom.Ako neko i poznaje takve zene i takve muskarce,saosecam u njihovom bolu.