- Poruka
- 42.272
Људи одувек углавном немогу шта хоће ....
I šta onda rade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Људи одувек углавном немогу шта хоће ....
I šta onda rade?
Раде шта могу
i po cenu da im se to ne sviđa?
To ne bi bilo dostojanstveno ni prema sebi ni prema drugome.
Najveći zajeb je kada se posle prvih par vidjanja javi neka distanca bilo u razgovoru ili seksu pa se čovek zajebe i zanemari to. Davanje šanse da se ispravi nešto što od početka nije bilo 100% kako treba pa se tešiti kako će se to ispraviti. Ne, neće jer niko nikoga nije uspeo da ispravi i oblikuje prema svojim željama. Nije problem biti različit jer svi smo nego je problem ne osećati isto. Danas je za vezu posle nekih godina nemoguće naći bilo šta jer sa godinama postoje i one očajne osobe koje po svaku cenu žele da budu sa nekim zbog svojih nekih kompleksa i nekog potvrdjivanja pa zato lažu i manupulišu sa partnerom/partnerkom i prave od svega bajku dok to spektakularno ne pukne. Izbor životnog partnera je najbitnija odluka u životu i ne treba gubiti vreme sa sobama koje samo obećavaju, govore o planovima a ne realizuju ništa. Sve će sutra, uskoro, biće a na kraju veliko ništa. Svako je barem malo nekad pao na tu foru bilo da je muško ili žensko. Traje lepo mesecima ili godinama i onda jedan dan samo puffff.Pa da, svakako.
Ovde si pokrenuo više stvari
Sigurno je da s epuno očekuje od prvog viđanja, šo se mene tiče tada se dešava prva prava i sveobuhvatna eliminacija
Ako pak ne dođe do eliminacije već do zbližavanja, telo je telo, tek treba da se potvrdi slaganje karaktera da se može reći da je to nešto bolje i da vredi.
Najveći zajeb je kada se posle prvih par vidjanja javi neka distanca bilo u razgovoru ili seksu pa se čovek zajebe i zanemari to. Davanje šanse da se ispravi nešto što od početka nije bilo 100% kako treba pa se tešiti kako će se to ispraviti. Ne, neće jer niko nikoga nije uspeo da ispravi i oblikuje prema svojim željama. Nije problem biti različit jer svi smo nego je problem ne osećati isto. Danas je za vezu posle nekih godina nemoguće naći bilo šta jer sa godinama postoje i one očajne osobe koje po svaku cenu žele da budu sa nekim zbog svojih nekih kompleksa i nekog potvrdjivanja pa zato lažu i manupulišu sa partnerom/partnerkom i prave od svega bajku dok to spektakularno ne pukne. Izbor životnog partnera je najbitnija odluka u životu i ne treba gubiti vreme sa sobama koje samo obećavaju, govore o planovima a ne realizuju ništa. Sve će sutra, uskoro, biće a na kraju veliko ništa. Svako je barem malo nekad pao na tu foru bilo da je muško ili žensko. Traje lepo mesecima ili godinama i onda jedan dan samo puffff.
Pa to je to. Trenutno smo samo na redu pa onda opet Jovo nanovo. E sad ako je čovek previše idealista i ne kapira tu istinu onda jbg ostane razočaran.
Ponašam se onako kakav sam, ne znam drukčije....da uđu u vezu sa njom?
da se samo seksaju neko vreme /šema/?
da se par puta pojebu?
Ima li razlike i koja je? Mogu i detalji.
Da li odmah pri prvom viđenju znaju u koju kategoriju spada? Kako se prelazi iz jedne u drugu kategoriju i da li može?
Da li oni o tome uopšte razmišljaju? /kao i o bilo čemu drugom/![]()
vidi ovog.. pa ne misli na hot dogPa sad , ne bih da budem bezobrazan a posebno to nije korisno kad je na drugoj strani supermoderator.![]()
ovo je kliše, ne bih u detalje zna se...da uđu u vezu sa njom?
fizicki izgled, perveznost, a ovako kul likda se samo seksaju neko vreme /šema/?
dok se dizeda se par puta pojebu?
Ima, na prvu se zna, e sad to je osecaj ne mogu detaljisatiIma li razlike i koja je? Mogu i detalji.
ja da, drugi ne znam.Da li odmah pri prvom viđenju znaju u koju kategoriju spada?
Po meni vrlo tesko, ali mnogi muskarci su povodljivi i dobar seks ih manipulise.Kako se prelazi iz jedne u drugu kategoriju i da li može?
odgovori tiDa li oni o tome uopšte razmišljaju? /kao i o bilo čemu drugom/![]()
Pa eto barem neka korist od kapitalizma dok od komunizma nema nikakve.
Pa eto barem neka korist od kapitalizma dok od komunizma nema nikakve.
Jeste.Капитализам је ради симплификације и оптимизације дата трансфера укинуо ... свашта .. нпр сарказам ...
Kako se ponašaju prema ženi muškarci kojima je stalo-.
A ovde se priča o kapitalizmu i komunizmu.
Možda se različito ponašaju muškarci kapitalisti i komunisti?![]()
Mislim da je to greska, zene zele isto kao i muskarci samo se ponasaju kako se ti postavis ,ako odmah das do znanja da te samo sex interesuje veca je sansa da se desi nego kad nesto romantiziras a zelis sex tj nisi iskren.Moje miśljenje je sledeće. Muškarci ,bar većina , smatraju žene kao bića koji više cene romantiku nego sex pa na taj način i oni koji žele samo sex neće to i pokazati nego će pristup zaviti u oblandu romantizma. Naravno ima i drvoseča koji će reći -ajd se hebemo mala - ali oni su debela manjina.
Ali kao što i sama reče, oni koji žele samo sex će zbrisati nakon istoga.
A to da pravila nema je i logično, muškarci i žene nisu jedna amorftna masa koja ima iste želje, inteligenciju, kulturu, temperament - razlike uvek postoje.
Mislim da je to greska, zene zele isto kao i muskarci samo se ponasaju kako se ti postavis ,ako odmah das do znanja da te samo sex interesuje veca je sansa da se desi nego kad nesto romantiziras a zelis sex tj nisi iskren.
Ko gleda ratne i akcione filmove ne bi rekao da ima visok libido naravno de se razlikujemo, zavaravas se, zene vole sex koliko i mi osim ako nije utucena obavezama sto se cesto desava.Nisam bas siguran da žene imaju isti libido kao muškarci tj prilično sam siguran da ga nemaju. Ljubavne filmove i knjige gledaju i čitaju skoro uvek žene a ratne i akcione filmove gledaju skoro uvek muškarci.
Razlikujemo se i dobro je da je tako.
a zene?Na žalost, ja sam i dalje baš neiskusna
Zato uvek polazim od toga da muškarci hoće sex.![]()
Понашају се тако да жена изгуби интерес и да настави да прича около како су то све паћеници, да је онај тамо неки, што ју је трошио пола дана пре 5 година, а сада га виђа са неком другом, најбољи и да не зна шта ће са собом....da uđu u vezu sa njom?
da se samo seksaju neko vreme /šema/?
da se par puta pojebu?
Ima li razlike i koja je? Mogu i detalji.
Da li odmah pri prvom viđenju znaju u koju kategoriju spada? Kako se prelazi iz jedne u drugu kategoriju i da li može?
Da li oni o tome uopšte razmišljaju? /kao i o bilo čemu drugom/![]()
Не може он да бира.Ukoliko to nije zena za njega, sasvim logicno.
БратоуP ponasaju se na onaj nacin koji kategoricno odbije zenu.
Сировији мушкарац ће одмах, или врло брзо, отворено рећи да хоће само секс.
Садржајнији мушкарци ће се потрудити око жене, додуше, у зависности до које мере их занима.
Свако нуди садржај у складу са примањима.Taj sadržajniji dođe kao manupulant onda, jer kao ima sadržaja a na kraju hoće isto što i ovaj tzv siroviji?
Mislim, ako je tako cenim više sirovije. Lepo na početku kaže šta želi.
Ta podela je ipak nepostojeća. Svako nudi sadržaj u skladu sa zainteresovanošću.