Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.100
e fala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onda sreco mi ne pricamo o istim muskarcima, tako da ja tebi kazem da normalni momci hoce pametnu devojku pored sebe, ti sto odkidaju na velike sise su ugl sisice i pickopacenici, po mom misljenjuvećina onda i nisu muškarci, jer zlostavljaju žene
ne samo fizički
od trenutka kada pocinjete da budete svesne svoje predsoti kada su ''momci'' u pitanju, e onda vi krecete da se lozite da ste cesto iznad svog proseka jer picko-pacenici skacu u bunar za vas, ali svatite brzo da ste obradili sve te budaletine i da bi sa povecanjem grudi dobila nove pacijente, grudi moraju uglavnom biti prve odmerene prilikom komuniciranja sa devojkomi mi se od treće godine ložimo na sise
U kakvom zavaravanju, macocekamo eurus da ti se pridruzi u samozavaravanju
Volim kad je *bozovna, stabilna, ima stila, svesna sebe, POUZDANA, kada se kapiramo na poseban način, dovoljno jaka da može da iznese neke stvari. Eto to su neke dobre predispozicije da je razmotrim za vezu, tačnije da me vidi i po koji put kada ona želi, a ne samo obratno.da je žena glupa i da ima velike sise
eto, nema tu mnogo filozofije, jer muškarci su prosta, površna i priglupa bića
da je žena glupa i da ima velike sise
Ja nemam velike sise.a guzu kakvu imas? iskreno samoJa nemam velike sise.
Da... samo treba da mnogo duboko da se "otkopava".Kako koji.
U principu mislim da svaki muskarac, ma koliko delovao povrsno, negde duboko zeli normalnu vezu
Ma, vrh!a guzu kakvu imas? iskreno samo
Zavisi u kom periodu života.Kako koji.
U principu mislim da svaki muskarac, ma koliko delovao povrsno, negde duboko zeli normalnu vezu
Treba da zriDa... samo treba da mnogo duboko da se "otkopava".
U svakom zeli,samo sto nije u svakom spreman da i ostvari takav odnosZavisi u kom periodu života.
Lako se to sve poremeti..ono kao san kad poremetis.
Još gore je je kad je skroz otkopano i na površini, a ti nećeš da mrdneš ruku da uzmešDa... samo treba da mnogo duboko da se "otkopava".
da je žena glupa i da ima velike sise

Pa upravo to i rekoh..msm zavisi i šta je normalna veza. Tu je sad malo mutno da li baš uvek postoji ta težnja ili ipak neke druge stvari preuzmu primat.U svakom zeli,samo sto nije u svakom spreman da i ostvari takav odnos
To u stvari nema veze sa polom
zamisljam sliku u glavi na osnovu tog 'ma. vrh!' i ako ti ni lice ne znam hahaah, koliko ja volim ''vrh'' guzuMa, vrh!

'ala ti je novi nik histeričan?Brrr...Još gore je je kad je skroz otkopano i na površini, a ti nećeš da mrdneš ruku da uzmeš
Aw, mommy's special little boykoliko ja volim ''vrh'' guzu![]()
![]()
I ja volim sve što vole mladi.zamisljam sliku u glavi na osnovu tog 'ma. vrh!' i ako ti ni lice ne znam hahaah, koliko ja volim ''vrh'' guzu![]()
![]()
Nisi izdrzala?da je žena glupa i da ima velike sise

mozda stvarno speec, valjda imam sliku negde sa mamom kada sam bio maliAw, mommy's special little boy

Ma imas svako pravo da se pravis blesav i ja sam takoPa upravo to i rekoh..msm zavisi i šta je normalna veza. Tu je sad malo mutno da li baš uvek postoji ta težnja ili ipak neke druge stvari preuzmu primat.
samo da znas da ima posledicePosledice mi dođu kao šlag na tortiMa imas svako pravo da se pravis blesav i ja sam takosamo da znas da ima posledice