Gost
a ja sam on a ne la.I sve vreme pratim tvoju reakciju.Nisam osve4tnik ali moram malo date zekim jednom si me bas ispljuvala nadljudski a krivica nije bila moja. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:a ja sam on a ne la.I sve vreme pratim tvoju reakciju.Nisam osve4tnik ali moram malo date zekim jednom si me bas ispljuvala nadljudski a krivica nije bila moja. 8)
ops:Anonymous:jok ja nikda nemesam ja sam bre musko.Oprosteno zaboravljeno.Doduse otvorio sam temu pod imenom krava a u pitanju je moja simpatija prema tebi.Opet u suprotnom rodu.Jos jednom oprostiops:
LOLITEA:STA MUSKARCE NSAJVISE PALI???
Kako li im ti palis vijuge to bi da cujem tajanstvenatajanstvena:LOLITEA:STA MUSKARCE NSAJVISE PALI???
Kad im zapalis sve vijuge

Srce, nije mi jasno kako devojke mogu biti egzotichne u psihickom smislu?Ako ti nije problem, objasni mi!Incognito:Pet litara benzina i sibica... Pali sve sto stigne!![]()
![]()
Salu na stranu... pale me 'egzoticne' devojke (ali ne fizickom, vec u psihickom smislu)...
Poz.
bundeva:Masha je musko,ako se ne varam.Uh,kako covek moze da se sje8e na ovom forumu![]()

jacques:masha:jacques:Ja se dobrovoljno javljam da budem onaj sto sedi,pijucka pice...:wink:
![]()
evo i jamasha mogli bi onda da se nadjemo
moze19098949 icq
Sada shvatam sta si hteo da kazes.Mada sam poput te koju si gore opisao,ali me niko jos nije nazvao EGZOTICNOM :wink:Incognito:Egzoticnost se moze definisati kao 'odstupanje od stereotipa odredjene sredine'... Ne volim obicnost... Svako je osoba za sebe, i razlicitost je jedina car zivota... Dakle, mene 'pale' devojke koje se ne ponasaju po unapred definisanim sablonima, koje umeju da misle, koje se menjaju i uticu na druge... koje zrace pozitivnu energiju... Moze se cak i reci delimicno ekscentricne osobe...
Da se malo posluzim metaforom, to su devojke koje ne mozes snimiti fotoaparatom, jer to nece biti ista osoba u realnosti... Vecina ljudi u realnosti izgleda kao i na slici, t.j. kao zombi, i tako nesto sigurno ne bih zeleo da imam za devojku...
Poz.

Hvala na poredjenju.A da li se ti to nudis,ili....rastamann:A ti si suptilna kao nilski konj zeljan sex-a toliko, da bi i zebru....Bravo curice.![]()
VAZI SE! AJ SE MAZIMO???rastamann:Maza...Shto je tako teshko poverovati?![]()
KAKVA SI TI CARINA!!!!!!!!!rastamann:Vrlo rado...![]()
![]()
![]()