STA MUSKARCE NAJVISE PALI??

• Začetnik teme Začetnik teme LOLITEA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Egzoticnost se moze definisati kao 'odstupanje od stereotipa odredjene sredine'... Ne volim obicnost... Svako je osoba za sebe, i razlicitost je jedina car zivota... Dakle, mene 'pale' devojke koje se ne ponasaju po unapred definisanim sablonima, koje umeju da misle, koje se menjaju i uticu na druge... koje zrace pozitivnu energiju... Moze se cak i reci delimicno ekscentricne osobe...

Da se malo posluzim metaforom, to su devojke koje ne mozes snimiti fotoaparatom, jer to nece biti ista osoba u realnosti... Vecina ljudi u realnosti izgleda kao i na slici, t.j. kao zombi, i tako nesto sigurno ne bih zeleo da imam za devojku...

Poz.

Incognito:
Egzoticnost se moze definisati kao 'odstupanje od stereotipa odredjene sredine'... Ne volim obicnost... Svako je osoba za sebe, i razlicitost je jedina car zivota... Dakle, mene 'pale' devojke koje se ne ponasaju po unapred definisanim sablonima, koje umeju da misle, koje se menjaju i uticu na druge... koje zrace pozitivnu energiju... Moze se cak i reci delimicno ekscentricne osobe...

Da se malo posluzim metaforom, to su devojke koje ne mozes snimiti fotoaparatom, jer to nece biti ista osoba u realnosti... Vecina ljudi u realnosti izgleda kao i na slici, t.j. kao zombi, i tako nesto sigurno ne bih zeleo da imam za devojku...

Poz.
Sada shvatam sta si hteo da kazes.Mada sam poput te koju si gore opisao,ali me niko jos nije nazvao EGZOTICNOM :wink:

He he... pa eto ti prilike...

Registruj se pod nickom 'Egzoticna', pa da svi znaju (a i takvim nickom ces sigurno privuci rekordan broj napaljenih dinaroida (a i onih drugih) na tvoj PM :)

U svakom slucaju sama rec 'egzotika' budi neke sitne niske potrebe, pa samim tim 'egzoticnost' vise privlaci muskarce nego sto bi to bilo 'intelektualka', 'dobra riba', 'boli glava', 'straobalna' etc. devojcica ;)

Poz.

A ti si suptilna kao nilski konj zeljan sex-a toliko, da bi i zebru....Bravo curice.
dckix.gif

Back