STA MUSKARCE NAJVISE PALI??

• Začetnik teme Začetnik teme LOLITEA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nepalimo se mi tako lako.Samo vama cinimo uslugu da mislite da ste papreno vredne.A i pokazujemo da je gluma nama muskarcima jaca strana samo vi jos niste shvatile da nasa uloga je nasa tajna.Ima onih i koji su vecno hladni pa pokusajte nesto originalnije da bi se malo zagrejali.A i crvene spavacice odavno nisu u modi.To su filmovi 80-ih.

Anonymous:
Nepalimo se mi tako lako.Samo vama cinimo uslugu da mislite da ste papreno vredne.A i pokazujemo da je gluma nama muskarcima jaca strana samo vi jos niste shvatile da nasa uloga je nasa tajna.Ima onih i koji su vecno hladni pa pokusajte nesto originalnije da bi se malo zagrejali.A i crvene spavacice odavno nisu u modi.To su filmovi 80-ih.

ma sta nam naprica, ala si ti nacitan....

Gazdarica:
Najvise ih pali kad im zapalis mozak... :roll: :roll: :roll:

Jesam musko ali moram da priznam da si apsolutno u pravu makar u mom pitanju.
Mislim da ponekad flertovanje i razgovor(na primer kazes mu sta bi mu radila :twisted: ) mogu biti veoma rasturajuci i od samog sexa.
Naravno u sexu pod broj jedan to je dobra ali bas dobra predriga (oralni sex pod obavezno) i sex na neobicnim mestima (lift,avion...).
Mozda sam i nesto zaboravio ali pustite i malo masti na volju :wink: :wink: :wink:

:arrow: ...vrlo diskutabilno...uglavnom kad ste bezobraznice i male napaljenice,kada ste zeljne(zvucace vrlo drsko i vulgarno but...)jednog dobrog prangijanja i kada nam kazete da zelite da vas razvalimo,razbijemo,otkinemo ili koja vam vec bezobrastina padne na pamet... :wink:

Back