L
LOLITEA
Gost
STA MUSKARCE NSAJVISE PALI???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesticica:On sedi na krevetu i pijucka svoje omiljeno pice. Cuje se prigusena muzika... Iscekuje je. Rekla je da mora zacas do kupatila, a evo nema je vec 5 min...
Odjednom ona se pojavljuje na vratima sobe obucena u crvenu svilenu,kao krv haljinu jednostavnog kroja, koja blago prekriva njeno telo. Svetlo u sobi je priguseno, ali on ne moze a da ne primeti da je haljina skoro providna i da se ispod nazire, necete veroveti, beli ves, gacice sa cipkicom... nema grudnjak , samo se naziru njene cvrste lepo oblikovene grudi...i, carapice sa halterima...belim.... Ne moze da veruje da je to ona. Zazmuri i ponovo otvara oci da se uveri da ne sanja. To je stvarno ona. Duga raskosna kosa joj u slapovima pada niz gola ramena. Jedna bretelica nemarno je spustena...Prilazi mu polako, njisuci svoje raskosno telo. Dlanovima prelazi preko svojih butina blago zadizuci haljinu. Cipka na carapicama ga izludjuje. Hoce da je dodirne, ali ona samo odmahne glavom i pocne da se uvija u ritmu muzike, mazeci i dodirujuci svoje telo. Svila na njenom telu je uzbudjuje i izaziva da se jos zesce uvija ne bi li osetila hladni dodir svile na svom golom vrelom telu... Podizuci haljinu dovoljno da moze da ga opkoraci prilazi mu i seda na njegova kolena ljubeci ga vrelim poljupcima... Usnama mu gricka donju usnu a zatim jezikom nezno miluje po vratu i resici uveta. Blagi stisak njenih zubica na njegovom vratu izaziva eksploziju u njegovoj glavi i...
LOLITEA:STA MUSKARCE NSAJVISE PALI???
Guardian:LOLITEA:STA MUSKARCE NSAJVISE PALI???
Tri litre benzina, hepo kockica i sibica! :wink:
(moze i upaljac)
Princeza:Guardian:LOLITEA:STA MUSKARCE NSAJVISE PALI???
Tri litre benzina, hepo kockica i sibica! :wink:
(moze i upaljac)
Jel nisam cula da je bas tako...
Super je pricica... Podsetila me je na lepa vremena igranje zavodjenja crno vino, crna haljina, crna cipka, samo svetlo sa ulice u stanu...
ma volim i ja tebe dugački : pppdugi77777jezik:[(Blondika se vec rogusi)
LOLITEA:STA MUSKARCE NSAJVISE PALI???
just a girl:Interesantno Guardian,a ja sam po tvojim postovima mislila da se ti bas ludacki brzo palis. :wink:
Guardian:just a girl:Interesantno Guardian,a ja sam po tvojim postovima mislila da se ti bas ludacki brzo palis. :wink:
Hehehe...sporo se palim ali zato dugo gorim! :wink:
ZA TO SI APSOLUTNO UPRAVU,JEDINO TIME I USPEVAM,HA HAmix:Draga moja,muškarce najviše pali to što si ne zainteresovana za njih.Kad pređeš na viši nivo pa daš sve od sebe da budu srećni i zadovoljni onda te ispljunu ko ižvakanu žvakicu.Prema tome brini se o tome šta tebe najviše pali,ili još bolje neka se on brine i to ako može svih 24 sata dnevno
ha ha bas ste slatke i romanticne-ja sam kroz tu skolu sa "nezainteresovanom" prosao-tako nesto mi u zivotu vise ne treba-cenim one zainteresovaneLOLITEA:ZA TO SI APSOLUTNO UPRAVU,JEDINO TIME I USPEVAM,HA HAmix:Draga moja,muškarce najviše pali to što si ne zainteresovana za njih.Kad pređeš na viši nivo pa daš sve od sebe da budu srećni i zadovoljni onda te ispljunu ko ižvakanu žvakicu.Prema tome brini se o tome šta tebe najviše pali,ili još bolje neka se on brine i to ako može svih 24 sata dnevno
VI MUSKARCI NE ZNATA DA CENITE,NISTA!!!ajatolah:ha ha bas ste slatke i romanticne-ja sam kroz tu skolu sa "nezainteresovanom" prosao-tako nesto mi u zivotu vise ne treba-cenim one zainteresovaneLOLITEA:ZA TO SI APSOLUTNO UPRAVU,JEDINO TIME I USPEVAM,HA HAmix:Draga moja,muškarce najviše pali to što si ne zainteresovana za njih.Kad pređeš na viši nivo pa daš sve od sebe da budu srećni i zadovoljni onda te ispljunu ko ižvakanu žvakicu.Prema tome brini se o tome šta tebe najviše pali,ili još bolje neka se on brine i to ako može svih 24 sata dnevno
jacques:Ja se dobrovoljno javljam da budem onaj sto sedi,pijucka pice... :wink:
masha mogli bi onda da se nadjemomasha:jacques:Ja se dobrovoljno javljam da budem onaj sto sedi,pijucka pice... :wink:
evo i ja