Šta mislite o sebi?

I još jedan kuriozitet o opštoj subjektivnosti - 90% vozača za sebe misli da su natrprosečno dobri vozači. Što je, jel'te, vrlo upitno.

("žena mi je rekla da je šansa da me ne prevari 50%, a šansa da me prevari 90%)

Bas se ne bih slozio, stekao sam poprilicno dobro misljenje o vama kao o izvanrednoj osobi s mnogo kvaliteta, najveca mana vam je sto ste cesto iracionalni (po mom misljenju). Bez uvrede, no ponekad se nasmejem vasim zakljuccima.
Vise se trudite oko drugih nego oko sebe, to je zaista retka karakteristika, pogotovo na internetu.

Hvala Vam na komplimentu. Možete slobodno da mi ne persirate, obično se na forumima ne persira.

ne verujem ljudima koji za sebe misle da su prosek, to prosto nije normalno i mora biti laž neopevana.

Zašto ne veruješ i zašto misliš da je laž?

Pogledajte prilog 1637390
Svako od nas je individualan. Vaspitanje, funkcionalnost porodice i spoljni uticaji prave od nas zadovoljne ili nezadovoljne osobe.

Da li mislite da ste srećna osoba koja uspešno rešava probleme? Možda o sebi imate negativnu sliku?

Ili verujete da ste prosečna osoba koja ima svoje uspone i padove?

Šta mislite o sebi?

Foto: Pixabay com
Ne smijem misliti na tu temu.

Ne znam sta da mislim...

Volim mir i slobodu.Ne vilim zurbu i jurnjavu za novac, konstantne price o novcu i zaradi, poslovima...

Ne mogu da se naucim da be razmisljam previse gde u tim mislima krivim sebe i za stvari koje nisam kriv.Povuku me misli i setim se neke moje greske i situacije manje ili vece pre dosta godina i uplasim se te moje nepromisljenosti, gluposti, odluke i nezrelosti od pre 15 i vise godina i uplasim se samog sebe.Tako kad me nesto pritisne sve me proganja iz proslosti.Nekad sam napet i skoro sve gluposti sam napravio iz najboljih namera...
Neverovatne stvari se desavaju kod mene tj da mogu da ispadnem u nekim situacijama skoro bas trapav iz izhitrenih odluka a nekad zablistam i iznenadim samog sebe i sve oko mene do te mere da ne moze da se ne prepoznajem tj mene prosecnog normalnog.Obicno takvi uspesi ne traju vise od jedne godine i sve se nekako sruse i vrate nataj prisecni nivo te mi ti periodi deluju kao budan prelep san.

Uglavnom tesko pitanje, danas ljudi mogu da misle i da te definisu kako god oni hoce i uglavnom svi razvlace one negativne strane kod coveka bile one istinite ili ne ili iz namere da se ocrni bez razloga ne bi li sebe iz ljubomore velicali.Ja znam ko sam za ove moje godine koje imam sta sam bio i kakav sam sad.Jos bih pisao ali nema neke svrhe tj ne vidim je znam samo da imam jako svetle momente i one jako trapave ali nikad s namerom da nanosim nekom zlo, nikad i nisam, drzim se jako svojih uverenja i stavova, veran i odan prijatelj dok me ne razocara neko a tad se udaljim i radije uzivam u samoci.Postajem kao neki divlji vuk jer sam razocaran u ovo drustvo, zemlju, narod.
INFP -T sam tip licnosti po nekim testovima licnosti ako je to merodavno.Za sada toliko mogu da kazem a pisao bih dosta u ostalom ko zeli da me upozna moze ako mu dozvolim ovako ovde da pisem o sebi nema mnogo smisla osim da pruzam toksicnim ljudima koji su se namnozili ovde da sve to zloupotrebe ako im se ne svidja neki moj stav na nekoj temi bez obzira sto nikad njih licno ne napadam.Sve cesce udaraju nisko i toliko pokvareno da sa ovakvih tema gde se otvoris malo prenose na te neke da sto jace vredjaju i ponizavaju i ne mrzi ih...

Mislim da sam sasvim prosečna osoba koja je bila perfekcionista na poslu, i koja želi da bude perfekcionista u hobijima. Tužna sam kada me lome neka sećanja a opet i srećna kada se nešto lepo dogodi nekoj bliskoj osobi.

O sebi mislim da imam i mane i vrline i više volim kada o meni pričaju drugi ljudi. Objektivniji su.
Isto.
lavica? :lol:

Back