Šta mislite o sebi?

Da li mislite da ste srećna osoba koja uspešno rešava probleme? Možda o sebi imate negativnu sliku?
Definitivno nemam negativnu sliko o sebi, a ono što smatram pozitivnim za sebe mislim da bi mnogi smatrali kontroverznim 😂
Ili verujete da ste prosečna osoba koja ima svoje uspone i padove?
U osnovi da.
Šta mislite o sebi?
Mislim da sam prosečan kao i svi ostali, ali takoše da sam sa natprosečnim smislom za crni humor i satiru!

Pogledajte prilog 1637390
Svako od nas je individualan. Vaspitanje, funkcionalnost porodice i spoljni uticaji prave od nas zadovoljne ili nezadovoljne osobe.

Da li mislite da ste srećna osoba koja uspešno rešava probleme? Možda o sebi imate negativnu sliku?

Šta mislite o sebi?

Foto: Pixabay com

Skoro sve najgore.

Svako od nas je individualan. Vaspitanje, funkcionalnost porodice i spoljni uticaji prave od nas zadovoljne ili nezadovoljne osobe.

Šta mislite o sebi?

Nisam zadovoljan jer sam fizički slab.

i kako si sad, ja sam isto operisala ore par godina ali i dan danas nekako imam strah da se ne opteretim kad veđbam da nepto sjebem
Nemam vise nikakav problem, jesam se i ja tripovao da cu da opteretim, pa sam zato i pravio toliku pauzu, ali mogao sam i ranije lagano da se vratim treninzima.
Povratio sam bio skroz formu, samo mi je trebalo mnogo vremena zbog duge pauze.
A i godine stizu :D

Dugo vremena sam imao problem sa samopouzdanjem i samopostovanjem.Niko nam pomoci ne moze,ako mi necemo sebi.
Rekao bih da imam samopostovanja a samopouzdanje da mi je na dovoljnoj razini.
Vjerujem u to da ce se s vremenom povecati.
O sebi mislim prije svega da sam covjek sa vrlinama i manama i mislim da niko nije savrsen.Spreman sam na sve sto mi donosi sutra i spremnost da se nosim sa tim na zdrav i ispravan nacin.
Odlicna poruka, dao si mi dobar slagvort- a samopouzdanje i samopostovanje su reci koje sam bio trazio- meni samopouzdanje je na slabijem nivou, a samopostovanje na jako visokom, u jednom momentu covek svati da ima svojih ogranicenja, a po pravilu je nasa najbolja osobina ujedno i najgora.

Ljudi s visokim samopouzdanjem me plase, uglavnom su takvi ljudi zapravo budale.

Šta mislite o sebi?

Prosjecna osoba koja ima svoje uspone i padove.

Back