- Poruka
- 49.777
Ako se raspišem o sebi ima da čitate tri dana..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno nemam negativnu sliko o sebi, a ono što smatram pozitivnim za sebe mislim da bi mnogi smatrali kontroverznimDa li mislite da ste srećna osoba koja uspešno rešava probleme? Možda o sebi imate negativnu sliku?
U osnovi da.Ili verujete da ste prosečna osoba koja ima svoje uspone i padove?
Mislim da sam prosečan kao i svi ostali, ali takoše da sam sa natprosečnim smislom za crni humor i satiru!Šta mislite o sebi?
Da li bi mogla malo da elaboriras?Ništa.
Pogledajte prilog 1637390
Svako od nas je individualan. Vaspitanje, funkcionalnost porodice i spoljni uticaji prave od nas zadovoljne ili nezadovoljne osobe.
Da li mislite da ste srećna osoba koja uspešno rešava probleme? Možda o sebi imate negativnu sliku?
Ili verujete da ste prosečna osoba koja ima svoje uspone i padove?
Šta mislite o sebi?
Foto: Pixabay com
posipaš se pepelom samoSkoro sve najgore.
Slobo, dečače, pazi šta obećavaš.Dečko koji obećava
Nisam zadovoljan jer sam fizički slab.Pogledajte prilog 1637390
Svako od nas je individualan. Vaspitanje, funkcionalnost porodice i spoljni uticaji prave od nas zadovoljne ili nezadovoljne osobe.
Da li mislite da ste srećna osoba koja uspešno rešava probleme? Možda o sebi imate negativnu sliku?
Šta mislite o sebi?
Samo treniraj, jedi kvalitetno, i ojscacesNisam zadovoljan jer sam fizički slab.
Prosto nmg da verujem da sam za mesec dana ne vezbanja oslabio... Ne mng al oseca se kad vezbam...Samo treniraj, jedi kvalitetno, i ojscaces
Prosto nmg da verujem da sam za mesec dana ne vezbanja oslabio... Ne mng al oseca se kad vezbam...
i kako si sad, ja sam isto operisala pre par godina ali i dan danas nekako imam strah da se ne opteretim kad vežbam da nešto ne sjebemPazi, ja treniram ceo zivot. Kad sam svojevremeno operisao herniju diska, sest meseci nisam trenirao. Imao sam osecaj da sam 10 godina nazadovao za tih 6 meseci
Nemam vise nikakav problem, jesam se i ja tripovao da cu da opteretim, pa sam zato i pravio toliku pauzu, ali mogao sam i ranije lagano da se vratim treninzima.i kako si sad, ja sam isto operisala ore par godina ali i dan danas nekako imam strah da se ne opteretim kad veđbam da nepto sjebem
ima nade za nasNemam vise nikakav problem, jesam se i ja tripovao da cu da opteretim, pa sam zato i pravio toliku pauzu, ali mogao sam i ranije lagano da se vratim treninzima.
Povratio sam bio skroz formu, samo mi je trebalo mnogo vremena zbog duge pauze.
A i godine stizu
Dobro rečeno!Slobo, dečače, pazi šta obećavaš.
Odlicna poruka, dao si mi dobar slagvort- a samopouzdanje i samopostovanje su reci koje sam bio trazio- meni samopouzdanje je na slabijem nivou, a samopostovanje na jako visokom, u jednom momentu covek svati da ima svojih ogranicenja, a po pravilu je nasa najbolja osobina ujedno i najgora.Dugo vremena sam imao problem sa samopouzdanjem i samopostovanjem.Niko nam pomoci ne moze,ako mi necemo sebi.
Rekao bih da imam samopostovanja a samopouzdanje da mi je na dovoljnoj razini.
Vjerujem u to da ce se s vremenom povecati.
O sebi mislim prije svega da sam covjek sa vrlinama i manama i mislim da niko nije savrsen.Spreman sam na sve sto mi donosi sutra i spremnost da se nosim sa tim na zdrav i ispravan nacin.
Prosjecna osoba koja ima svoje uspone i padove.Pogledajte prilog 1637390
Šta mislite o sebi?
Da li bi mogla malo da elaboriras?
Pretpostavljam da je ovo znacilo da nikad ne razisljas o sebi, meni se to cini nemoguce osim mozda nekim osobama na visokom duhovnom nivou?
OK, If you say so.eto objašnjenja
Skoro sve najgore.
Po
OK, If you say so.
Ima, ja mislim da sam prosečna osoba.