Jako tesko pitanje, i poprilicno velik teritorij za pokriti,
Uvek se mucim da kazem nesto o sebi, pre neki dan je bila neka anketa i nisam mogao da odgovorim koje su moje 3 glavne karakteristike licnosti.
No, iz onoga sto mogu da "vidim" o sebi, poprilicno sam kontradiktorna osoba- u nekim stvarima sam dobar u nekima los, negde imam poprilicno samopuzdanja, a u nekim stvarima imam i blagu anksioznost, imam empatiju prema drugima, ali sam i poprilicno egoistican.
Dobra stvar je sto sam davno svatio da niko nije savrsen, pa me moje mane ne bacaju u bedak.
Mozda moja specificnost je da sam od nekad emotivne osobe posta mozda i preterano logican. i na ljudske odnose u neku ruku gledam kao racionalnu i logicnu zagonetku, i mozak mora stalno da mi radi. Radio sam Myers-Briggs test vise puta, i zaista je bilo konzistentnosti- u periodu od nekoliko sem jedanput sam uveg dobija rezultat: INTP, ciji nazi jeste "logicar" i zapravo prepoznajem mnoge svoje osobine- ukljucujuci i losu koncentraciju.
Generalno, zadovoljan sam sa samim sobom.Poprilicno zadovoljan, sa ostatkom sveta- ne bas.