Sta mislite o Bliznakinjama?Kakvo je vase misljenje o njima?

• Začetnik teme Začetnik teme djordje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahaha ovo sam primetila kod blizanaca koji imaju bas naglasene te vazdusne i vatrene elemente, to ni meni ne odgovara, previse iracionalnog smeha za mene. :lol:

Ma nemate vi pojma. :ljutko: To je nasa najbolja osobina. :tongue2:

Sto se jarceva tice, suvise su dosadni, jednostavni, i ne volim ih, tako da ne komuniciram sa njima, nemamo "zajednicki jezik" sto znaci da se ni ne druzim sa njima. :D

Blizanci su jako zabavni tako da traze da ih partner stalno zabavlja. Ako im dosadi ta veza tj partner,bez razmisljanja ga ostavljaju i idu napred. Uglavnom vrlo lako sklapaju prijateljstva,sa svima su "najbolji ortaci" a to je sve vrlo povrsno jer lako osvajaju tudja srca osmehom i nekom pozitivom. Inteligentni jesu,ali nazalost tu inteligenciju usmeravaju da bi pomogli drugima a ne sebi.

to se zove poznavanje blizanaca! :eek:
:)))

pa evo iskreno ni meni nisu zanimljivi muski blizanci, mozda je to zato sto smo oboje previse promenljivi da bi jedno drugo shvatili ozbiljno.. ono sto je napisala clanica gore koju sam citirala je tacno, ali nevidjeno tacno, opisala mene kompletno :lol: sem za najbolje ortake, sa svima se znam, ali sa retkima sam najbolja drugarica, mogu na prste da izbrojim takve prijatelje :aha:

Ja se slazem s blizancima, samo sam ih eto u kontextu veze svrstala u 'nezanimljive', nekako me nikad nisu u tom smislu privukli. Inace najbolja drugarica mi je dupli blizanac, a super se slazemo, ko god da kaze da smo lazljivi i prevrtljivi, to prosto nije tacno, do sad ispada da bi se blatile ko lude okolo, a nema osobe koju vise od nje postujem i kojoj bih se nasla sta god da joj zatreba, kad god. I isto bi ona tako i meni ucinila, znamo se od malena, prijateljstvo traje i bez obzira na odlazenje svake na svoju stranu (druge gradove).

Back