Sta mislite o Bliznakinjama?Kakvo je vase misljenje o njima?

• Začetnik teme Začetnik teme djordje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
KAzu da je i sam Juda bio Blizanac :D,ali ja ih ne dozivljavam tako.NAime,radi se o brzom,Merkurovskom nervoznom znaku,i ti ljudi cesto ne podnose letargiju,pasivnost,cesto su hiperaktivni,rade milion poslova odjednom,mozak radi 1000 na sat,ali je mana sto znaju da budu cesto povrsni,da se razlete na milion strana,a ali da ni jednu stvar do kraja ne zavrse.

Prisutan je cesto onaj klovnovski smisao za humor,ali i onaj inteligentni,dubinski(znak dvojnosti),ali primjetih da ne podnose sale na svoj racun,pa su cak i jako osjetljivi ako njih neko "nagazi" :D
JAko prijatni u drustvu,radoznali,komunikativni,ali im ne trerba dozvoliti da igdje vode glavu rijec,jer ce ubrzo tu doci do anarhije :D

Veliki broj prijatelja imam medju Blizancima,zene Bliznakinje me gotive( 7ma kuca mi je tamo) i ne mogu da ne gotivim ovaj znak :D

Evo ja sam muski blizanac, ali moram da priznam da ne obozavam bliznakinje :| volim vas jer ste moje i sve to, slazemo se mi ok i kapiramo, ali nekako ste prevrtljive, prelude, opicene na neki nacin koji mi se ne svidja previse, ne znam kako da opisem...ali ima nesto sto mi ne odgovara...to nije tolko cudno mada mnogi ljudi ne znaju, da isti znakovi po polovima mogu dosta da se razlikuju...tako na primer ovde muski i zenski blizanci, velika razlika

Moja baba je blizanac :lol:..mozda nisu dobre da je imas za zensku,al njeno prisustvo mi itekako prija :aha:,mogu da vodim razgovore na jednom visem intelektualnom nivou...tako da progutam par dobrih saveta od bakice jer me lepo razume .

Moje prvo pitanje njima je otprilike ovako .....jeli bre jel si ti samo spucan u glavu ili imaš još nekog u porodici takvog ......ako se malo posmatra iz daljine tamo gde su oni neko je gadno dobio po glavi i to ne fizički nego psihički ......jednostavno oko njih i za njih se stalno vezuju neki , okolini nerazumljivi događaji . Ogromne su energije u pitanju / pogledajte gladijatorske borbe Đokovića i Nadala / ...energije za koje su u stanju da prenesu na okolinu ....dovoljno je da vas pozove telefonom i vi ste već na 12000 obrtaja ......dovoljan je dodir i vi već ne znate gde ste .
Moj savet za njih je uvek bio , bez obzira na sve šta se događa u tvojoj okolini , nisi ti kriv / kao što i nisu / što si takav , priroda te takvog napravila .
Najgora zaraza koja može da se prenese putem sexa , nije aids ......nego seks sa blizancima ili blizankinjama ...tu spasa gotovo da nema .

Ajmo malo primera radi , Svetlana Kitić je u jednom intervjuu izjavila da nema pojma šta se to dešava oko nje i da je tražila pomoć na sve strane / mi naravno znamo šta to znači / , dakle njoj nije imao niko da objasni da je samo običan blizanac koji oko sebe ima 'Lazu' na otvorenom .
I dok zvanična astrologija ima neko svoje tumačenje koje mene usput nervira , normalan svet oko njih samo konstatuje da nešto nije u redu ali šta , to se ne zna .
Ja tvrdim samo da su energije koje oni poseduju poprilično destruktivne po okolinu i nije slučajno da neko iz njihove okoline dobije po glavi .
Normalan svet to objašnjava sa , popustili živci pa šta , dešava se ....ja tvrdim da su upravo oni nosioci tog problema .
Nije baš da je svugde to tako , ali mnoge čudne stvari usput i neobjašnjive se dešavaju tamo gde su oni i nije mali broj njih na nekim tabletama .
Što kažu , u stanju su da se 'ebu sa sinom da napakoste ocu i da se 'ebu sa ocem da napakoste sinu .
To šta zvanična astrologija tumači , druželjubivi , mala deca , duhoviti .....mačku o rep , mnogo se gadnih stvari dešava u njihovoj okolini i treba obratiti pažnju na to ......treba posmatrati okolinu , porodicu .

Hehehe, licno obozavam blizance, pogotovo zene blizance ali iz mog iskustva, nikako nisu za ozbiljne stvari, npr za. neku dugu vezu itd.Njima je potrebna stalna akcija, neko konstantno desavanje, zene blizanci su izuzetni zavodnici, jako slatkorecive, recima obaraju sa nogu, to je njihovo glavno oruzje sarm, obicno ljubav predstavljaju recima kao da je iz bajke ali uglavnom to nije tako, to je samo njihovo zavodjenje sarmiranje zato sto one uzivaju u tome, u vecini slucajeve sve ono sto ti govore nije tacno, bio sam sa dve devojke u znaku blizanaca u vezi, to su jako dvolicne devojke, veliki manipulatori, a koliko lepo pricaju stobom da pomislis "ova me obozava" a istina je da se istovremeno muva sa jos nekim, vole seks umeju da budu jako perverzne ali treba biti jako oprezan sa njima, opasne su one, po meni su za kracu upotrebu nista ozbiljno sa njima :D :D

Hehehe, licno obozavam blizance, pogotovo zene blizance ali iz mog iskustva, nikako nisu za ozbiljne stvari, npr za. neku dugu vezu itd.Njima je potrebna stalna akcija, neko konstantno desavanje, zene blizanci su izuzetni zavodnici, jako slatkorecive, recima obaraju sa nogu, to je njihovo glavno oruzje sarm, obicno ljubav predstavljaju recima kao da je iz bajke ali uglavnom to nije tako, to je samo njihovo zavodjenje sarmiranje zato sto one uzivaju u tome, u vecini slucajeve sve ono sto ti govore nije tacno, bio sam sa dve devojke u znaku blizanaca u vezi, to su jako dvolicne devojke, veliki manipulatori, a koliko lepo pricaju stobom da pomislis "ova me obozava" a istina je da se istovremeno muva sa jos nekim, vole seks umeju da budu jako perverzne ali treba biti jako oprezan sa njima, opasne su one, po meni su za kracu upotrebu nista ozbiljno sa njima :D :D
kaže meni jedna , pa ja uopšte ne razumem ove žene , kaže bole je glava ....pa šta , ne bole je pizza pa da se ne može 'ebati ' .....
I šta veliš , vole sex .....neki to nazivaju i ninfomanija .....a to o perverziji i kraćim upotrebama .....pa da ih ne poznajem , ja bih lično svakom preporučio po jednu , čisto da probaju svoje seksualne limite .....oćeš ovako , oćeš onako , oćeš sad ili posle ...ma bre može kako hoćeš i bez puno natezanja .....znači jedan doooobar test šta možeš i koliko možeš i kako hoćeš

Poslednja izmena:
Депресија прати Близанца као тмурни облак кише и онда чим понестане новости, нових занимација и нових ствари у генералном смислу долази до стагнације, а Близанац се ту осећа ухваћено, затворено.

Због тога могу деловати депресивно, али мењају се чим долази до низа активних дешавања у којим могу да покажу своје способности адаптације ситуацији. Треба им дати шансу као и интелектуалне изазове који се неће осетити као посао већ као друштвена активност.

Близанац воли да види људску глупост и да експлоатише ситуацију, прави трикстер.

То је Меркур 1 кућа са квадратом MC, па се ствара осећај памети и потреба да се напредује и буде неко и нешто, али се на крају не буде ништа што позиције са Сатурном и Месецом у Лаву (у Осмој кући) додатно уништи.

Људи који имају коњукцију Сатурна и Месеца често мора мајка да теши, а неретко морају и сами да помажу и старима, а и младима како би открили себе. Дакле, ту мора да постоји нека организација хуманитарног типа, али штета је та што се Водолија нашла супротно, па се тако лош аспект не може испољити адекватно. И онда Владар треће куће дође у своје природно Седиште, али оде у Стрелца и показује проблеме с судовима у иностранству те се онда то помеша и са аспекима у десетој и онда се ствара илузија о сопственој величини. А Стрелац уме да направи тако гломазну амбицију, да уложи гомилу новца, а на крају заврши поново код родитеља.

Нажалост, Денис мора да схвати да је форум за њега дрога и да овде нема успеха те да се мора окренути ка другим стварима у животу. Ако се навуче, биће му касно, а после ни ја не могу да помогнем.

Back