Sta mislite o Bliznakinjama?Kakvo je vase misljenje o njima?

• Začetnik teme Začetnik teme djordje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ма ништа ти не верујем, а и овај стрелац наскаче на близнакиње тако да :bye:

skoro svi oko mene bili blizanci.... vecinu sam odhebo iz svog zivota trpeci godinama svasta.... mada da budem iskren muskarci i mogu da ne smaraju toliko promenama raspolozenja ko zene ali idu cesto na zivce sa neorganizovascu i lenjoscu od koje popizdim.

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
- - - - - - - - - -

Ja znam jednu, po horoskopu bi trebalo da su mi blizanci prijatelji, ali ih ne srećem......a ona je neprijatelj celom ljudskom rodu, nisam srela osobu koja više mrzi ljude od nje....kada mi je rekla da će se mužu na samrti osvetiti za neke stvari, ne navodeći koje, tako što će mu navesti sa kim ga je sve varala...samo sam je pitala , a od kud znaš da će on prvi da umre?...zlo koje se retko sreće, ali ja zaista ne smatram da su sve žene u tom znaku takve......srećem puno žena škorpija i jake su, pametne, požrtvovane, zavidim im u pozitivnom smislu...omaših temu...ali avaj

Nikako da se nadjem u ovim opisima, iako sam (zvanicno) bliznakinja. Mada sam u zivotu upoznala zaista izuzetno razlicite zene u znaku blizanaca. Recimo delim rodjendan sa zenom koja je deterdzentom za sudove otrovala zeca, kucnog ljubimca svog deteta, a da nije trepnula, a ja zivotinje volim vise nego ljude, i tako nesto mi je nezamislivo!
Takodje znam devojku u znaku blizanaca kojoj nije problem da spava sa kim stigne, a sa druge strane znam devojku u istom znaku koja je nenametljiva i tiha.
Zakljucak: da mozemo sve ljude da stavimo u 12 kategorija, zivot bi nam bio laksi, al', eto ne mozemo :)

Lep post Mackic. Pisali smo o tome i ranije, da se ne moze okarakterisati osoba na osnovu znaka pa ni znak/podznaka ali opet, pisuci svako svoja iskustva, dodje se do nekog podatka i zanimljivosti. Ovo je vise astrologija caskanje a to bi trebalo bas da odgovara Blizancima jer je neobavezno. Device npr. koje su po prirodi ozbiljnije, ovde neces naci ni za leba.

tačno :)

Back