Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta mislite o Bliznakinjama?Kakvo je vase misljenje o njima?
Bikovi u mom iskustvu imaju fine obline i odličnu kosu, a Vage neki vid povučenog šarma koji ne mogu da adekvatno definišem. Osim kada nisu u fazonu ''DESI BRATE DAJ PIVO SINE'' , bude sablasno . . .
Blizanci su mi uvek bili simpa jer su NASMEJANI i vedri, slično Lavovima. To mi je vrlo važno.
Bila sam prinuđena da odrastam sa jednom muškom Vagom. Nikada pored njega ništa nisam osetila, a živeli smo u istoj kući, išli u isto odeljenje, stalno bili zajedno. Kao nezainteresovani brat i sestra, a on šarmantan jako, nije da nije.
U muškim Vagama osećam nešto žensko. Često deluju kao alapače.
Volim nasmejane i vedre ljude, ali Blizanci su umeli da me ogovaraju, a to ne podnosim.
Često me fizički privlače. Ali, ubrzo vidim da su dvolični. I onda me više ne interesuju, jer ne mogu da budem sa dvoličnim ljudima, bili oni nasmejani i šarmantni ili ne.
Drugarice su mi mahom bile bliznakinje. Uvek smeh sa njima, preterano melju i dave. U ljubavi nisu trajne, uglavnom u povrsnim vezama. Vole zivotinje, prva asocijacija na fizicki izgled bliznakinja mi je kylie, dzepna venera.
de god se okrenem oko mene su ceo yebeni zivot, na desetine...vecina me generalno gusi iako su kao ljudi ok, cak i vise od toga...samo sam ziv pored qurwe ili zene koja je neopevano djubre, frigidne ili lezbache... mladje ofkors.