Sta mislite o Bliznakinjama?Kakvo je vase misljenje o njima?

• Začetnik teme Začetnik teme djordje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da sve su lenje za fizicku aktivnost i sve koje znam su nezacudjujuce filolozi
Ја имам више "дара" за језике од многих близанаца које знам. А и речима добро владам! :mrgreen:

Ma 0 Me (Vi) је једино што може издалека да ме забрине. Али јок у писаној форми. :p

Ја имам више "дара" за језике од многих близанаца које знам. А и речима добро владам! :mrgreen:

Ma 0 Me (Vi) је једино што може издалека да ме забрине. Али јок у писаној форми. :p

ovo za jezike ti ja na nevidjeno priznajem... shto se tiche stranih jezika ja sam takav anti talenat da je to strashno...:confused:

Evo ja sam muski blizanac, ali moram da priznam da ne obozavam bliznakinje :| volim vas jer ste moje i sve to, slazemo se mi ok i kapiramo, ali nekako ste prevrtljive, prelude, opicene na neki nacin koji mi se ne svidja previse, ne znam kako da opisem...ali ima nesto sto mi ne odgovara...to nije tolko cudno mada mnogi ljudi ne znaju, da isti znakovi po polovima mogu dosta da se razlikuju...tako na primer ovde muski i zenski blizanci, velika razlika

Imam takvu prijateljicu i sve vise primecujem na njoj nedostatki nego vrline. Jako je samouverena osoba, i previse nego sto trebala da bude. Nervira me kod nje, sto ona sve pretvara u materialno, samo pare pare i nista drugo. U vecini slucajeva druzi se sa ljudima od kojih moze dobiti njeku korist, to se tice i najblizih prijatelja. Dosta hladna na emocijah. Cto se tice vrlina, ona zena , koja ni za cem ne zali, u mom slucaju to je vrlina. Dobra je domacica, kad dodem u njezinu kucu, gladna iz nej necu izaci, to je fakt:D
p/s Sorry za los srpski, mnogo bolje govorim, nego pisem, tesko me izraziti misli na srpskom, no ja se ne predajem)))). Sve sto sam napisala, to je dugogodisnje analiziranje, no bez obzira na vse ovo, druzim sa ovom osobom - niko ni idealan:telefon:

Back