- Poruka
- 4.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој да се мучиш 3 дана, ево ја ћу да се жртвујемCrni luk, mleveno mešano, šargarepa. seckana mešavina za supu, šampinjoni, bukovače, paradajz kuvani, so, biber, čili, origano, bosiljak, lovor, na kraju obareni tortelini u sve to. Malkice sam se zaigrala pa sad imam ručak za 3 dana i kijam od bibera serijski.![]()

Sedi odmori, poslaću ti po pismotici.Немој да се мучиш 3 дана, ево ја ћу да се жртвујем![]()
Кад она полети добићу хрануSedi odmori, poslaću ti po pismotici.![]()

Ја први пут чујем за то. Алву обожавам, али госпођица баш и не. Не знам да ли да ризикујем...колико алве иде у тај рецепт?Da li je neko pravio Alva tortu?
Videla sam u Svetoforu alvu, a znam da je lepa, pa možda napravim za Đurđevdan.
A ne znam, ima raznih varijacija. Uglavnom, ide šlag, alva, keks i kisela ili mleko. Pa sad ili sve po 600 gr, kisela 400 ml. Ili po 500 gr šlaga i kisele, a po 400 keksa i alve. Ali mene samo zanima koliko je veliko to sve. Mislim, meni trebaju tri veeeelike torte, a ne neke ko tacnica, to nema ni za mene.Ја први пут чујем за то. Алву обожавам, али госпођица баш и не. Не знам да ли да ризикујем...колико алве иде у тај рецепт?

Nije minus, ta torta je veoma slatka.Ta svetoforska alva je od suncokreta a ne od susama i malo manje je slatka.
Crkao GPS, skrenuo levo od Albukerkija.Кад она полети добићу храну![]()

Sa tim merama će biti sigurno mala.A ne znam, ima raznih varijacija. Uglavnom, ide šlag, alva, keks i kisela ili mleko. Pa sad ili sve po 600 gr, kisela 400 ml. Ili po 500 gr šlaga i kisele, a po 400 keksa i alve. Ali mene samo zanima koliko je veliko to sve. Mislim, meni trebaju tri veeeelike torte, a ne neke ko tacnica, to nema ni za mene.![]()