Šta kuvamo danas 9

Ево моје кафанске беле...личи ?
IMG_20240502_195059.jpg

Mislim.
Pakovanje lososa je bilo malo taman za ručak.
Posna plazma za doručak.
Oslić i pita za večeru.
Medeno srce slatko
A kupovne rolnice višnja možda i ne ispečem.
Inače ćemo sad da farbamo jaja.
Ja ću okačiti od prošle godine jer radimo sve isto.

Prilozi

• IMG-6167b90ce4bc88fbdc3212b7d61d84d2-V.jpg
    IMG-6167b90ce4bc88fbdc3212b7d61d84d2-V.jpg
    193,2 KB · Pregleda: 15
Mi danas spremali przenog oslica u zacinima
Salata zelenis
I svi kao poste, osim mene, ali od popodne im je vise dosadilo pa su prekrsili post svi, neki na kolace neki na jaja i kobaje :lol: ko veli jjebes ribu daj neko mesiste da se jede :lol:
Imali smo raspravu jesu li jaja posna, posto je gosin navalio na tek ofarbana jaja pod parolom ma to je posno, svekrva i ja tvrdimo da nije, onda nam je udario kontru kako riba jeste a jaje nije, nema logike kaze genije :lol:
Ja podrzavam potpuno svako bogohuljenje na pagansku propagandu, tako da sam podrzala njegovu zamisao da jede i nase tucanje jajima vec danas, i naravno pobedila :hehe: razbucala sam mu jaje
Onda je svkrva digla ruke i uzela kolaca da se mrsi uz komentar "ma ne ulazi greh na usta, misli su bitne, ajde jedi sta oces" :lol: (i tu meni padne jedan komentar na pamet o tom grehu koji ulazi u usta, i nasem krsenju posta i u tom obliku danas, al sam ocutala i samo pokvareno pogledala gosina, da starmajku ne sablaznjavam bas svime jelte :rotf: kad bi znala sta ti snaja radi na ovaj sveti dan, i kako ti sina kvari, mrsan kolac bi bio najmanji problem :rotf: )

Back