Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.748
Prvi put kuvam supu u ekspres loncu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi začin.moja majka je najbolje spremala kad je bila ljuta i nervozna
Можда јој је то била терапија, неке људе кухиња смирује.moja majka je najbolje spremala kad je bila ljuta i nervozna
Meni ne,skuvam od nedelje neku corbu da bi imala u ponedeljakА јел још некоме тешко пада кување понедељком?
Уз ризик да испаднем глупа...ти си женско???Meni ne,skuvam od nedelje neku corbu da bi imala u ponedeljak
Isto.Уз ризик да испаднем глупа...ти си женско???
Palenta i spinat si meni najbolja kombinacija.inace ako bi morao da se lisim svake klope osim jedne, rezervisao bi sve na bazi palente...kakvi specijaliteti sa njom mogu da se prave, to je prste da polizes.
Uh kakve dobre lovačke sa b.lukom + pire krompir. Savršeno.

Mozda bi trebalo malo manje da jedem, ali sta cu kad sam gladnaMnogo volim što možeš da jedeš![]()
![]()

Не фантазирај ту, него једиMozda bi trebalo malo manje da jedem, ali sta cu kad sam gladna![]()
![]()

Jedem, jedem, i za 2h već budem gladna kao da nisam jela od jučeНе фантазирај ту, него једи![]()

То је добар знак, не жали се, само клопај...Jedem, jedem, i za 2h već budem gladna kao da nisam jela od juče![]()