Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.137
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Диње су одличне ове године.
Isto.Jedino voče koje ne jedem je dinja. Muka mi od samog mirisa.
А ја од диње једино мирис волимJedino voče koje ne jedem je dinja. Muka mi od samog mirisa.

Mnogo volim nikšićko.

Jedino voče koje ne jedem je dinja. Muka mi od samog mirisa.

Развијаш коре или купиш свеже тесто у пекари?ta je po receptu moje qeve nasao pre nekog vremen u starom kuvaru na placu...lepsu nism jeo al nista posebno sve isto kao svaka, al poenta je uvak bila u sporetu smederevac...i naravno domacim korama...
Боги, да ти тета Мина каже, да је купус добар и вук би га јеоЈеде ми се купус салата. Са сусамом.

Свака част@mina68
ta je po receptu moje qeve nasao pre nekog vremena u starom kuvaru na placu...lepsu nisam jeo al nista posebno, sve isto kao svaka, al poenta je uvek bila u sporetu smederevac...i naravno domacim korama...

Добро, још нешто, али салата мора.Боги, да ти тета Мина каже, да је купус добар и вук би га јео![]()
kupujem gotove, ako imas preporuku koje su dobre daj mi...mara su bile ok, ali su mi u poslednje vreme ne znam mnogo tanke i nekako mi ne prijaju, probo neke prirodnije trivit a ni one nisu nesto ali lakse za stomak, a i krace su pa mi bude manja pitaРазвијаш коре или купиш свеже тесто у пекари?

Код мене да је обрнуто био би тањир у главуДобро, још нешто, али салата мора.
Тачно излудим када добијем велик тањир јела а неку сироту, малу чинијицу салате, уместо обрнуто.

Немамkupujem gotove, ako imas preporuku koje su dobre daj mi...marine su bile ok ali su mi u poslednje vreme ne znam mnogo tanke i nekeko mi ne prijau, probo neke prirodnije trivit a ni one nisu nesto ali lakse za stoma, ai krace su pa mi bude manja pita![]()
али гледам да су што тање.ma onda mogu da i sam razvucem...kad sam pravio domace spagete sa italijanskom masinom i rezance za supu onu sa rinflajsom ...kore za pitu su nista ...Немамали гледам да су што тање.
Мада је супер фора данас у најближој пекари замолити да ти сутра оставе 0,5 кг теста.