Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
224116939_368020581404677_4233299508038222130_n.jpg

prijatno iznenađenje u provinciji...

Jedino voče koje ne jedem je dinja. Muka mi od samog mirisa.

Nisam htela ni da liznem kao dete. Sada mogu, onako, na tanjiru sa prsutom jednom u tri godine kada se podesilo da se zamlacujem...kao I sporo pecene smokve sa budjavim sirom...ali to toliko retko radim, bas nesto mora da me podseti.

Danas sam pravila "laznu pizzu" na pljoskama patlidzana, dete odusevljeno...sa fetom I nekim divnim, mariniranim kalamatama a sos sam skuvala pre toga...ima ukus kao meso, bas zanimljivo...
Sutra cu lazanje sa piletinom.

Боги, да ти тета Мина каже, да је купус добар и вук би га јео :tajna:
Добро, још нешто, али салата мора.
Тачно излудим када добијем велик тањир јела а неку сироту, малу чинијицу салате, уместо обрнуто.

Развијаш коре или купиш свеже тесто у пекари?
kupujem gotove, ako imas preporuku koje su dobre daj mi...mara su bile ok, ali su mi u poslednje vreme ne znam mnogo tanke i nekako mi ne prijaju, probo neke prirodnije trivit a ni one nisu nesto ali lakse za stomak, a i krace su pa mi bude manja pita :lol:

Добро, још нешто, али салата мора.
Тачно излудим када добијем велик тањир јела а неку сироту, малу чинијицу салате, уместо обрнуто.
Код мене да је обрнуто био би тањир у главу :rotf:

kupujem gotove, ako imas preporuku koje su dobre daj mi...marine su bile ok ali su mi u poslednje vreme ne znam mnogo tanke i nekeko mi ne prijau, probo neke prirodnije trivit a ni one nisu nesto ali lakse za stoma, ai krace su pa mi bude manja pita :lol:
Немам :( али гледам да су што тање.
Мада је супер фора данас у најближој пекари замолити да ти сутра оставе 0,5 кг теста.

Немам :( али гледам да су што тање.
Мада је супер фора данас у најближој пекари замолити да ти сутра оставе 0,5 кг теста.
ma onda mogu da i sam razvucem...kad sam pravio domace spagete sa italijanskom masinom i rezance za supu onu sa rinflajsom ...kore za pitu su nista ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back