Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20210723_131050.jpg

Svi koji idu na more su mi na ignore. I ovi koji su već na moru isto. Od preostalih, ako ima još nekog, dajte neku tortu, voćnu, laku, veliku, brzu i jeftinu. :ceka:

Ja sam relativno skoro pravila nesto sa vocem ali bez vocnog fila.

U dva okrugla kalupa razlicitih veličina napravila patispanj sa vanilom I koricom limuna. Presekla svaki I ispalo je 4 kore, dve vece I dve manje. Veca kora pa puter krem posut lesnicima, veca kora, krem, stapic za raznjic, manja kora, krem, manja kora, krem, proboden stapic.
Odozgo I okolo, po spratovima, svuda puno svezeg voca. Dekorativna je. Videla je negde na netu ali sece se tesko I musavo.

Volim...zapravo najvise volim recept Ine Garten, blueberry crumb cake, to je sjajan recept koji moji obozavaju. Svako voce moze.

Kada nemam vremena onda potrpam voce na dno vatrostalne cinije premazane puterom. Voce pospem mrvicama iz recepta Ine Garten. Posle pola sata u rerni vadim da pusti voce baloncice malo iznad a mrvice budu zlatne. Sa kuglom sladolede od vanile ili sa cvrstim grckim jogurtom serviram. Svima se svidja a pola sata posla skupa sa pecenjem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back