Šta kuvamo danas 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo imam po nekoliko komada, sve traje....

Screenshot_20200530-215137_Chrome.jpg

Screenshot_20200530-215102_Chrome.jpg

Nista nisam razumela :lol:
Meni su serpe za citav zivot.nisam kupila ni jednu od svadbe,znaci 26 godina.sad sam kupila jednu sa drskom i tanjim dnom za zakuvavanje supe.tiganje teflonske mi je ok menjati cesto
Pa smokvo brate za tiganj od 500 din ne mislim da ce da traje 20 god
Iskreno ja kad sam krenula da donosim ikea posudje jos 2014 u kragujevcu bila sam u fazonu trajace nam pola godine aj da probam
Trajalo je da ja znam do kraja 2016....ostavila sam im tamo posle
A od 2017 sam donosila ovde u ovaj stan za sebe i to jos traje
Izvini ali za te pare to je uspeh rok trajanja

Mi smo u kg nabacali delimano tiganja svekrva uzimala, iz rode isto neke, sve je to trajalo po par meseci i mozes baciti, hbg to je jeftino djubre i ne ocekuuem da traje

Za cepter i metalac ocekujem da izdrzi mnogo duze.... al to su i ozbiljnije pare

ako ti propadne karijera fotografa uvek mozes da se preskolujes z akuvara. :lol:
Mnogo volim da kuvam, ali nikad ne bih to radila, ne bih ja podnela u kuhinji restorana ni jedan dan, em psihicki em fizicki

Ja bre odvalim muzikicu i stvaram svoja jela sa uzivanjem
Dosuse od kad sam krenula u lov na zmajeve ne stizem vise ni posteno da skuvam...al hbg sve ima svoju cenu....
Kad postanem azdaja san mi je da imam kucu sa velikom kuhinjom, ostrvom sa granitnom plocom, veliki sporet, pa da stvaram :zaljubljena:
Doduse ako oces da budes azdaja u bilo kom poslu tesko da ces imati kad da kuvas po ceo dan :lol: taj deo plana nisam bas razradila....
Al aj sad....pustite me da mastam....:lol:

Nemam pojma, ali odlične su.

Ovako i ja. Ja bih kapital potrošila na posuđe.
Bogami ja i jesam :lol:
Tanjiri escajg i ta cuda to me ne zanima
Ali serpe, vok, tiganji, pa za dinstanje pa za przenje, teflon emajl, kalupi, tepsije...jaooo najjebem kad udjem u takve radnje

Treba da idem u ikeu na jedan takav lov, posto mi je keva unistila par serpi i tiganja jer zaboravi na ringli ugljenise sve .... taman imam izgovor da odem da trosim na to :lol:
Jos i kad uzmem nov sporet casticu se novim mafn kalupima i tepsijama :zaljubljena:

Mnogo volim da kuvam, ali nikad ne bih to radila, ne bih ja podnela u kuhinji restorana ni jedan dan, em psihicki em fizicki

Ja bre odvalim muzikicu i stvaram svoja jela sa uzivanjem
Dosuse od kad sam krenula u lov na zmajeve ne stizem vise ni posteno da skuvam...al hbg sve ima svoju cenu....
Kad postanem azdaja san mi je da imam kucu sa velikom kuhinjom, ostrvom sa granitnom plocom, veliki sporet, pa da stvaram :zaljubljena:
Doduse ako oces da budes azdaja u bilo kom poslu tesko da ces imati kad da kuvas po ceo dan :lol: taj deo plana nisam bas razradila....
Al aj sad....pustite me da mastam....:lol:

imas muzikicu i u kuhinji, ako je ztavorena kuhinja tjah u nekom podrumcetu gde ih obicno smeste. :lol: nije uopste toliko napeto ko sto mislis.

metlo, a te serpe od 10 evra 3 komada ikeine, jel imaju duplo dno ili obicno?

ima ih kod nas, stvarno su dzabe.
Duplo je
Meni su super, taman su kad zivis sam eventualno dvoje...
Idi jedan dan ispipaj sve pa vidi
Neces se zajebati i da ih uzmes, za supe, corbe i sl djakonije ima da ti rade
Voli malo sraf na drsci ove najmanje da se olabavi pa to mora pritezes povremeno, al nema veze....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back