- Poruka
- 121.405
Evo imam po nekoliko komada, sve traje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam zivi dokaz da ni jedna ne garantuje da ti nece izgoreti rucaksad cemo da se pocupamo cija je serpa bolja.![]()
Pa smokvo brate za tiganj od 500 din ne mislim da ce da traje 20 godNista nisam razumela
Meni su serpe za citav zivot.nisam kupila ni jednu od svadbe,znaci 26 godina.sad sam kupila jednu sa drskom i tanjim dnom za zakuvavanje supe.tiganje teflonske mi je ok menjati cesto
Ja sam zivi dokaz da ni jedna ne garantuje da ti nece izgoreti rucak
Emajl nisam kupila ima 10 god, niti bih...meni ne vrsi posaonesto si pisala o svojim cepter avanturama.
ja koristim inox, jer u emajlu lakse gori hrana, a od stakla me je strah uvek bilo i staklene serpe ne koristim.
Emajl nisam kupila ima 10 god, niti bih...meni ne vrsi posao
I moje su sve od kad sam se udala..30 godisnjakinje..I sve su kao juce kupljene bez greske..isto samo tiganje menjam..Nista nisam razumela
Meni su serpe za citav zivot.nisam kupila ni jednu od svadbe,znaci 26 godina.sad sam kupila jednu sa drskom i tanjim dnom za zakuvavanje supe.tiganje teflonske mi je ok menjati cesto
Ni to vise nemam ...sve mi je inox/teflonni meni, osim dzezve i lonceta za caj uglavnom.
To cemo sutra, danas hedonizamDaj bre dive sta se blamiramo nas dve,treba sutra na temu podrska za dijetu![]()
Ni to vise nemam ...sve mi je inox/teflon
Gadi mi se...cuknes ono zardja...mrs...sve sam pobacala jos davno....
Imam i takve, al cepter....I moje su sve od kad sam se udala..30 godisnjakinje..I sve su kao juce kupljene bez greske..isto samo tiganje menjam..
Imam i takve, al cepter....
Od ovih jeftinoca to ne ocekujem
A i kako mozete da ne kupujete serpe
Pa ja provedem po 2h u radnji tipa metalac, pa odeljenje kuhinje u ikea, pa birkam uzivam da ih kupujem![]()
Nemam pojma, ali odlične su.da nisu gusane serpe?
Ovako i ja. Ja bih kapital potrošila na posuđe.Pa ja provedem po 2h u radnji tipa metalac, pa odeljenje kuhinje u ikea, pa birkam uzivam da ih kupujem![]()
Nemam pojma, ali odlične su.
Ovako i ja. Ja bih kapital potrošila na posuđe.
Mnogo volim da kuvam, ali nikad ne bih to radila, ne bih ja podnela u kuhinji restorana ni jedan dan, em psihicki em fizickiako ti propadne karijera fotografa uvek mozes da se preskolujes z akuvara.![]()
Bogami ja i jesamNemam pojma, ali odlične su.
Ovako i ja. Ja bih kapital potrošila na posuđe.
Mnogo volim da kuvam, ali nikad ne bih to radila, ne bih ja podnela u kuhinji restorana ni jedan dan, em psihicki em fizicki
Ja bre odvalim muzikicu i stvaram svoja jela sa uzivanjem
Dosuse od kad sam krenula u lov na zmajeve ne stizem vise ni posteno da skuvam...al hbg sve ima svoju cenu....
Kad postanem azdaja san mi je da imam kucu sa velikom kuhinjom, ostrvom sa granitnom plocom, veliki sporet, pa da stvaram
Doduse ako oces da budes azdaja u bilo kom poslu tesko da ces imati kad da kuvas po ceo dantaj deo plana nisam bas razradila....
Al aj sad....pustite me da mastam....![]()
Duplo jemetlo, a te serpe od 10 evra 3 komada ikeine, jel imaju duplo dno ili obicno?
ima ih kod nas, stvarno su dzabe.
Duplo je
Meni su super, taman su kad zivis sam eventualno dvoje...
Idi jedan dan ispipaj sve pa vidi
Neces se zajebati i da ih uzmes, za supe, corbe i sl djakonije ima da ti rade
Voli malo sraf na drsci ove najmanje da se olabavi pa to mora pritezes povremeno, al nema veze....