Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.797
Ako je to uopšte bitno, mislim da veruju tek uslovno. Nadam se da je za diskusiju ovakav odgovor dobar.Samsonight jel ti mislis da ljudi danas i veruju u Boga uopste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je to uopšte bitno, mislim da veruju tek uslovno. Nadam se da je za diskusiju ovakav odgovor dobar.Samsonight jel ti mislis da ljudi danas i veruju u Boga uopste?
Ja ovo vidim kao napredakУ време мојих деда и баба развод није ни био опција. Након сексуалне револуције крајем шездесетих, која је била заправо женска сексуална револуција, бракови су кренули низбрдо.
Što je ok.Brže se živi, više izbora, ljudi imaju više slobode u ovom pogledu i manjak tolerancije, ne žele da trpe jer ne moraju
O bože...Da to je prava stvar, ti obavljaj duznost muza,a drugi bez obaveze nek ti je*e zenu.Po meni svaki muskarac koji moze da predje preko zenske prevare je pi*ka od coveka
Ma jok. Bolje je maltretirati se do groba sa osobom sa kojom se vise ne podnosišНезрелост личности постмодерне
Civilno društvo te je uništiloMa jok. Bolje je maltretirati se do groba sa osobom sa kojom se vise ne podnosiš
Jer si zreo i tradicionalan...![]()
TačnoDa to je prava stvar, ti obavljaj duznost muza,a drugi bez obaveze nek ti je*e zenu.Po meni svaki muskarac koji moze da predje preko zenske prevare je pi*ka od coveka
Drago mi jeCivilno društvo te je uništilo
Svako prica iz svog iskustva. Dve moje drugarice, slobodne imaju ozenjene "momke".Evo skoro sam pricao sa jednim drugarom on kaze da vise voli da vara svoju zenu sa udatom zenom nego sa slobodnom, zasto? pa zato sto slobodna zena nece da mu da ono sto hoce bez ikakve obaveze prema njoj,dok udata ima muza i on nema nikakvu obavezu prema njoj.
Verovatno tih 10 muskaraca varaju sa muskarcima
Za to nije neophodan brak.Svako prica iz svog iskustva. Dve moje drugarice, slobodne imaju ozenjene "momke".
Inace...nisam rekla da sam protiv razvoda vec vidim ove stare koje su preziveli sve i svasta i seks im vise nije bitan da im je drago sto imaju sa kim da popiju kafu, podele tugu i srecu.
Uopste necu da zalazim u price to mozes i sa komsijom...ko zna sta je bliskost znace o cemu pricam.
Nije neophodan uopste.Za to nije neophodan brak.
Kakav kompromis i do koje mere?Ljudi su danas prosto jako samoživi, egoistični i razmaženi. Nespremni na kompromis. I eto.
U svemu. Pogotovo oko bitnih životnih odluka i finansija.Kakav kompromis i do koje mere?![]()
Nisam ni rekla da nijeŠto je ok.
Ako su ljudi suštinski različiti tu onda nema pregovaranja ni kompromisa, a neke stvari ni o sebi ni o partneru ne možeš znati pre zajedničkog života i dok ne prođe određeno vremeU svemu. Pogotovo oko bitnih životnih odluka i finansija.
Ljudi se posvađaju oko gluposti tipa kakve zavjese kupiti. Ako ljudi nisu u stanju da se dogovore oko zajedničkih finansija ili gdje će na ljetovanje i nisu jedno za drugo.Ako su ljudi suštinski različiti tu onda nema pregovaranja ni kompromisa, a neke stvari ni o sebi ni o partneru ne možeš znati pre zajedničkog života i dok ne prođe određeno vreme
Takve svađe obično ukazuju na dublje probleme, to su samo okidači. Ako nemaju želju da rešavaju konstruktivno probleme ili su prosto različiti čemu onda kompromisi, nema tu leba.Ljudi se posvađaju oko gluposti tipa kakve zavjese kupiti. Ako ljudi nisu u stanju da se dogovore oko zajedničkih finansija ili gdje će na ljetovanje i nisu jedno za drugo.
dobro je da si momke stavila pod navodnike, ja to bas ne bih nazvao tim imenomSvako prica iz svog iskustva. Dve moje drugarice, slobodne imaju ozenjene "momke".
Inace...nisam rekla da sam protiv razvoda vec vidim ove stare koje su preziveli sve i svasta i seks im vise nije bitan da im je drago sto imaju sa kim da popiju kafu, podele tugu i srecu.
Uopste necu da zalazim u price to mozes i sa komsijom...ko zna sta je bliskost znace o cemu pricam.
Ja ovo vidim kao napredak![]()