Šta kuvamo danas 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
po meni je matalc vrh z aposudje...gledajuci cena kvalitet. jedino je bila bolja optica serpa, ali nju sma upropastila kad sam kuvala nesto i zaspala...doslo je dotle da se iskrivila. a ova druga mi nema rucke, pa je koristim samo za vodu kad kuvam na pari.

ne mogu sebi da oprostim tu optica serpu.

ne bih ja mnogo lutala i kupovala serpe drugih proizvodjaca za kucnu upotrebu, kad su mi metalac sasvim dobre.

jedino jos mogu da pohvalim aro tiganje. nemam pojma ko je proizvodjac bio, jer je aro robna marka, znaci samo su pakovali, kupila na akciji u metrou tri tiganja za nekih 999 dinara pocetkom 2016 godine i srednji sma ja izgulila viljuskom, ali onaj mali i najveci su odlicni. teski su i ne krive se na visokim temperaturama. veliki koristim za palacinke i grilovanje, a mali za razno.

2 od 3? sta li tom trecem fali
bice je radioaktivan :lol:
veruje ne veruj, ali uzeo sam prvi tiganj za probu da vidim kakav je , jer vijam nov vok
pa kad sam ga stavio na ringlu i to na 50% snage, on se iskrivio d ani 10% površine, tj dna tiganja nije nalegalo na ringlu

uredno sam reklamirao i posle par dana doneli mi isti novi, a ja odmah pred njima ga stavio na ringlu i ono isto

toliko su se zabezeknuli da su mi sledeći put doneli tiganj iz premium linije i taj je savršen

optice mislim da i nema da se kupi, moja keva je jos 2002 dobila te dve serpe kao poklon u tadasnjem c marketu, za kupovinu od ne znam koliko dinara dobijala se serpa. ispalo da je serpa extra. lepe inox serpe, sa duplim dnom, teske.

sad su skoro imali akciju na te tiganje 3 komada 1200 dinara mislim d aje bilo. za te pare sve i da godinu dana potraju tiganji i vise nego dovoljno. a moja dva traju isto 4 godine.

posle kupila kao neke italijanske, i oba se iskrivila i jos su lagani.

veruje ne veruj, ali uzeo sam prvi tiganj za probu da vidim kakav je , jer vijam nov vok
pa kad sam ga stavio na ringlu i to na 50% snage, on se iskrivio d ani 10% površine, tj dna tiganja nije nalegalo na ringlu

uredno sam reklamirao i posle par dana doneli mi isti novi, a ja odmah pred njima ga stavio na ringlu i ono isto

toliko su se zabezeknuli da su mi sledeći put doneli tiganj iz premium linije i taj je savršen

ja ne bih kupila njihov vok. :lol:

oni valjaju krsh od robe
tako da ih nikad nisam ni razmatrala

po meni je matalc vrh z aposudje...gledajuci cena kvalitet. jedino je bila bolja optica serpa, ali nju sma upropastila kad sam kuvala nesto i zaspala...doslo je dotle da se iskrivila. a ova druga mi nema rucke, pa je koristim samo za vodu kad kuvam na pari.

ne mogu sebi da oprostim tu optica serpu.

ne bih ja mnogo lutala i kupovala serpe drugih proizvodjaca za kucnu upotrebu, kad su mi metalac sasvim dobre.

jedino jos mogu da pohvalim aro tiganje. nemam pojma ko je proizvodjac bio, jer je aro robna marka, znaci samo su pakovali, kupila na akciji u metrou tri tiganja za nekih 999 dinara pocetkom 2016 godine i srednji sma ja izgulila viljuskom, ali onaj mali i najveci su odlicni. teski su i ne krive se na visokim temperaturama. veliki koristim za palacinke i grilovanje, a mali za razno.
Ja svake godine kupim novi aro tiganj 32 cm.pazljivo perem,ne koristim metalno posudje,al kad odem na more upropaste mi ga muski.
Onda mi je sigurnije da ga cesto menjam

Ja svake godine kupim novi aro tiganj 32 cm.pazljivo perem,ne koristim metalno posudje,al kad odem na more upropaste mi ga muski.
Onda mi je sigurnije da ga cesto menjam

ovo je set tiganja od tri komada, idu zajedno u pakovanju. ima ih regularno, ali je super ta akcija dobijes tri tiganja za male pare...msm, ove godine 3 komada 1200 dinara bilo. bukvalno da ih ne zalis da ih unistis za godinu dana.

ja sam srednji upropastila, jer sam bockala okolo naokolo viljuskom po njemu. :zcepanje:

zato ja i ikeu ne uzimam u razmatranje za serpe, jer mi se cini da je metalac kvalitetniji, a cene su im ipak pristojne u odnosu na druge.
Veruj mi super su
Meni traju godinama, bez zezanja
Samo se srafic na drskama olabavljuje pa to pritezem
Imam jos iz 2017 serpe i teflonske tiganje, traju jos uvek
A veruj mi ja placam struju po 4 soma mesecno zbog drndnanja sporeta, nisam kuca u kojoj serpe sluze za ukras

Metalac je bolji naravno ali i skuplji, pa sad sve ima svoje....

Veruj mi super su
Meni traju godinama, bez zezanja
Samo se srafic na drskama olabavljuje pa to pritezem
Imam jos iz 2017 serpe i teflonske tiganje, traju jos uvek
A veruj mi ja placam struju po 4 soma mesecno zbog drndnanja sporeta, nisam kuca u kojoj serpe sluze za ukras

Metalac je bolji naravno ali i skuplji, pa sad sve ima svoje....

dal ti meni verujes da sam ja kuvala u tri serpe - velika metalac, ne znam tacno kolko ima litara, optica i mala metalac mislim da je 1,4 litre plus tava i tri tiganja. i to je sve od mojih serpi, lonaca i tiganja. :lol:
sad imam vok, ali mi fali ta srednja serpa i tava.

ja u tome bukvalno sve spremim.

i dzezva za kafu na tufne metalac i lonce metalac, ono oblo sa poklopcem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back