- Poruka
- 29.459
ja sam uzeo tiganj stone u delimanu, istina prva dva sam reklamirao, na toploti se jako krivili, ali ovaj treći je savršen
22e
ova tava nije, sluzila me je verno 4 godine, a dzabe je u sustini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam uzeo tiganj stone u delimanu, istina prva dva sam reklamirao, na toploti se jako krivili, ali ovaj treći je savršen
22e
2 od 3? sta li tom trecem falija sam uzeo tiganj stone u delimanu, istina prva dva sam reklamirao, na toploti se jako krivili, ali ovaj treći je savršen
22e
Ja sam gurnula u friz onu butkicu..a pocela sam da volim najvise to drhtavo..kuvana kozica.mmmm..@Zadovoljna domacica razmisli da li ti butkica odgovara.na njoj imas skoro jednu trecinu kozuru i ono belo drhttavo
Ako to niko ne voli,onda bacas pare
veruje ne veruj, ali uzeo sam prvi tiganj za probu da vidim kakav je , jer vijam nov vok2 od 3? sta li tom trecem fali
bice je radioaktivan![]()
veruje ne veruj, ali uzeo sam prvi tiganj za probu da vidim kakav je , jer vijam nov vok
pa kad sam ga stavio na ringlu i to na 50% snage, on se iskrivio d ani 10% površine, tj dna tiganja nije nalegalo na ringlu
uredno sam reklamirao i posle par dana doneli mi isti novi, a ja odmah pred njima ga stavio na ringlu i ono isto
toliko su se zabezeknuli da su mi sledeći put doneli tiganj iz premium linije i taj je savršen
Daj bre dive sta se blamiramo nas dve,treba sutra na temu podrska za dijetuJa sam gurnula u friz onu butkicu..a pocela sam da volim najvise to drhtavo..kuvana kozica.mmmm..
veruje ne veruj, ali uzeo sam prvi tiganj za probu da vidim kakav je , jer vijam nov vok
pa kad sam ga stavio na ringlu i to na 50% snage, on se iskrivio d ani 10% površine, tj dna tiganja nije nalegalo na ringlu
uredno sam reklamirao i posle par dana doneli mi isti novi, a ja odmah pred njima ga stavio na ringlu i ono isto
toliko su se zabezeknuli da su mi sledeći put doneli tiganj iz premium linije i taj je savršen
Ja svake godine kupim novi aro tiganj 32 cm.pazljivo perem,ne koristim metalno posudje,al kad odem na more upropaste mi ga muski.po meni je matalc vrh z aposudje...gledajuci cena kvalitet. jedino je bila bolja optica serpa, ali nju sma upropastila kad sam kuvala nesto i zaspala...doslo je dotle da se iskrivila. a ova druga mi nema rucke, pa je koristim samo za vodu kad kuvam na pari.
ne mogu sebi da oprostim tu optica serpu.
ne bih ja mnogo lutala i kupovala serpe drugih proizvodjaca za kucnu upotrebu, kad su mi metalac sasvim dobre.
jedino jos mogu da pohvalim aro tiganje. nemam pojma ko je proizvodjac bio, jer je aro robna marka, znaci samo su pakovali, kupila na akciji u metrou tri tiganja za nekih 999 dinara pocetkom 2016 godine i srednji sma ja izgulila viljuskom, ali onaj mali i najveci su odlicni. teski su i ne krive se na visokim temperaturama. veliki koristim za palacinke i grilovanje, a mali za razno.
Ikeini serpe i tiganji su sjajni, jeftini a traju, ne krive se na ringlama i sl problemi....
Metalac isto volim, skuplji je od ikea ali i kvalitetniji.....
Ja svake godine kupim novi aro tiganj 32 cm.pazljivo perem,ne koristim metalno posudje,al kad odem na more upropaste mi ga muski.
Onda mi je sigurnije da ga cesto menjam
Veruj mi super suzato ja i ikeu ne uzimam u razmatranje za serpe, jer mi se cini da je metalac kvalitetniji, a cene su im ipak pristojne u odnosu na druge.
Pa to je samo tri godine?Veruj mi super su
Meni traju godinama, bez zezanja
Samo se srafic na drskama olabavljuje pa to pritezem
Imam jos iz 2017 serpe i teflonske tiganje, traju jos uvek
A veruj mi ja placam struju po 4 soma mesecno zbog drndnanja sporeta, nisam kuca u kojoj serpe sluze za ukras
Metalac je bolji naravno ali i skuplji, pa sad sve ima svoje....
Pa jel.malo za tiganj od 5 e i serpe od 10e za 3 kom paket?Pa to je samo tri godine?
Veruj mi super su
Meni traju godinama, bez zezanja
Samo se srafic na drskama olabavljuje pa to pritezem
Imam jos iz 2017 serpe i teflonske tiganje, traju jos uvek
A veruj mi ja placam struju po 4 soma mesecno zbog drndnanja sporeta, nisam kuca u kojoj serpe sluze za ukras
Metalac je bolji naravno ali i skuplji, pa sad sve ima svoje....
Ja volim posuđe "metalac". Najviše njihovih šerpi imam. I emajliranih, i inox, a i neke dve koje mi je mama dala, koje su kao emajlirane, a teške kao tuč. U toj jednoj manjoj kuvam 90% ručkova.
Nista nisam razumelaPa jel.malo za tiganj od 5 e i serpe od 10e za 3 kom paket?