Šta kuvamo danas 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji sladoled u pakovanju je dobar u lindi?
Svi,makadamija orah je super
Inace juce muz dodje sa posla sa punom kesom sladoleda i sa kutijom porodicnog fali mu jedna trecina.kaze nosio neke papire u laboratoriju,a oni radili analizu sladoleda pa mu uvalili punu kesu.nikad lepsi nisam probala svisslion slatka kuca nekiporodicni,plazma,cokolada,kikiriki,krem brule.meni sve kao da jedes neku divnu karamelu

Videla sam u maksiju metalcevo posudje isto snizeno al mali izbor,pogledaj u nekim vecim supermarketima,mozda univer.oni rade i sutra
Ili online? Ako porucis danas i sutra opet je ta cena

ne mogu zbog posla da cekam na kucnu adresu, to je problem. od ponedeljka radim. da oni salju postexpresom bilo bi ok, posot te paket ceka u posti, ako nisi kuci. sa ostalim kurirskim sluzbama je to problem moras da budes kod kuce.

ostaje mi da cekam opet neko snizenje. :(

Ja ne znam.mozda mozes da naglasis radnju u kojoj zelis da ih uzmes,pa oni tu posalju?
Ja sam nasla ves masinu preko interneta,metalac radnja,ali nema veze sa ovim posudjem.bila jos samo taj dan na snizenju.i narucim je.dosli za par dana,raspakovali,da se plati,puna cena.mi objasnjavaj,oni pokupe masinu i odu.kroz sat vremena evo njih sa masinom nazad ,culi se sa direkcijom,sve ok

Ja ne znam.mozda mozes da naglasis radnju u kojoj zelis da ih uzmes,pa oni tu posalju?
Ja sam nasla ves masinu preko interneta,metalac radnja,ali nema veze sa ovim posudjem.bila jos samo taj dan na snizenju.i narucim je.dosli za par dana,raspakovali,da se plati,puna cena.mi objasnjavaj,oni pokupe masinu i odu.kroz sat vremena evo njih sa masinom nazad ,culi se sa direkcijom,sve ok

pa da, izaberem radnju i mogu u radnji da preuzmem, posto ne mogu da cekam kurira.

Hvala smokvo. I ja tako kuvam pasulj, ali nikada sa butkicom. A često je merkam u mesnici, nego ne znam šta bih s njom.
Mozes butkicu mozes kolenicu zavisi koliko vas ce jesti, i bolje je kad se satarom isece bar na pola. Ja sam uvek tako kuvala kad nas je u kuci bilo vise, i obavezno kad je kuvako odvojim meso od kosti i malo gs usitnim. Sad kuvam sa suvim kosta, bude vise mesa nego na rebrima, osim ako ne nadjem "carska rebra" tu bas bude mesa.

Ipak bolonjeze za večeru
Sad mi treba odoleti
Ali ću svakako da vežbam, pa i ako jedem, nema veze
Sutra se mislim da pravim bečke šnicle, pire i uz to zelena salata, a kupus da ostavim za ponedeljak
Nisam ih dugo pravila a sad sam naučila i trik tako da budu još bolje
Jedino da mi mesarka odseče prave komade
A ne moram ni da ustajem rano da spremim
Pravi nedeljni ručak :zaljubljena:

A da li to može u rernu zbog ručki ?

ne moze u rernu, ali mi i ne treba za rernu, ja i inace sve sto kuvam ako ide u rernu porebacim u pleh, ne stavljam serpe u rernu, a imam samo inox serpe.
ali ja sam tu tavu bukvalno 4 godine izrabljivala i u njoj i kuvala i przila. svaki dan je bila u upotrebi. tako da sma super zadovoljna bila, dok je nisam istrosila. a isto sma je platila nekih 1000- 1100 dinara tada.

za przenje je bolja od obicnih tiganja.

videla sma neki recept sa jagodama i kao napravila bih, ali mi nesto pecena jagoda ne zvuci primaljujuce..pa razmisljam da ubacim dzem od jagoda koji sam skuvala
kako je ispalosa jagodama?
Ostale su sočne, ne kao sveže, ali sam ih sekla krupnije i pre ubacivanja obložila brašnom. Imala sam 32 mafina, sad imam još 3. Doduše, imala sam i goste, ali ono su pojeli max 6-7... Računam da se svima svidelo.

ja vecerala : )

PSX_20200530_211055.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back