- Poruka
- 121.113
Nikad ne bih to radila profesionalnoimas muzikicu i u kuhinji, ako je ztavorena kuhinja tjah u nekom podrumcetu gde ih obicno smeste.nije uopste toliko napeto ko sto mislis.
Samo kuci stvaralacki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad ne bih to radila profesionalnoimas muzikicu i u kuhinji, ako je ztavorena kuhinja tjah u nekom podrumcetu gde ih obicno smeste.nije uopste toliko napeto ko sto mislis.
Nikad ne bih to radila profesionalno
Samo kuci stvaralackitakoreci slobodni umetnik
![]()
Lagane su, nije to sad neki kvalitet da ti um stane, za te pare hbg...ali stvarno traju za kuvanje tih tekucina su super....da morala bih da ih vidim i osetim u ruci. ali stvarno su dzabe.
Lagane su, nije to sad neki kvalitet da ti um stane, za te pare hbg...ali stvarno traju za kuvanje tih tekucina su super....
Imaju oni i dobre tiganje za dinstanje, teske masivne bas, al su oko 40,50e.... nije ni to skupo za takvo cudo....traju i dobri su
Nikakav si avanturistaonda je bolje da uzmem metalac, ja volim teske serpe, kvalitetnije su. msm, da ne idem dzabe.
Nikakav si avanturista
Nisam im uzimala.one samostalne sepe sto su na komad i povece, one su teske ali ne znam dal su dobre
Mada iskreno ako je ovo od 10e ok sto ne bi i te teske skuplje bile.... ne znam....kako oces
Ja jedva cekam da odem, samo prvo da da vucko pare zavrsim sa premestanjem oko sporeta, pa cu jedan dan da odem da uzivam tamo
Znam sta te brinedesavalo se da se te lagane iskrive i posle ne legnu na ringlu kako treba, to me brine.
Znam sta te brine
Ja sam.to prvi put uzela rekoh jos '14 kao u fazonu ma djubre je al aj probam
I onda se iznenadila
Ne krive se, svaki dan ih drndam
Osim ako si moja keva zaboravis sve ugljenises pa iskrivis i serpu i pregoris ringlu i zapalis .... al to je sad drugi par carapa![]()
Svi,makadamija orah je super
Inace juce muz dodje sa posla sa punom kesom sladoleda i sa kutijom porodicnog fali mu jedna trecina.kaze nosio neke papire u laboratoriju,a oni radili analizu sladoleda pa mu uvalili punu kesu.nikad lepsi nisam probala svisslion slatka kuca nekiporodicni,plazma,cokolada,kikiriki,krem brule.meni sve kao da jedes neku divnu karamelu
Ok, sad sam pročitala i ostatak, ne volim metalac, ni emajl ni inox, ništa groznije nisam koristila, na kraju sam ih i ispoklanjala, def me nemojte uzimati u obzire ni za šta)))
Jesu super su serpe, jos su kao nove.Afrojki sam donosila isto te serpe za 10e iz ikea jos 2017 valjda il 2018, ne secam se
Kad se pojavi bas nek se javi da mi rekne jesu li joj zive
@Affro*
a u cemu kuvas?![]()
da, ja sma sve te lagane na kraju bacila, skroz se iskrivile.
Sto sam mislila da ste u tvom stanuЈа сам овог мог искритиковала јуче јер је лавабо мокар
Онда је рекао да ће доћи касније, а дошао раније и ја сва бесна:"Откуд ти?"
На шта ће он:", Стварно. Откуд ја у свом стану!?"
Признајем, некад... често... углавномнисам нормална
![]()
A vis ja pobacala delimano, sve je lepioU delimanu i imam još neke švapske inox, metalac inox bukv menja ukus hrani, a emajliranim se olupao emajl nešto rekordno brzo na šerpama. Na tiganju nije ali on neravnomerno peče, loše mu je urađeno dno, na kraju sam sve to prosledila svekrvi a ja pokupovala novo posuđe, meni je metalac precenjen. Možda se sada kvalitet popravio, pre 5-10 god nije bio nikakav.
Otkud metalac u k mihajla??? Ima cepterМеталчева радња у Кнез Михаиловој ти ради и данас од 10 до 6 поподне, ако хоћеш да купујеш. Ја сам прекјуче купила два тигања, магма и гранит.
Понедељак је нерадан.
Ima bre kako nema, odavno vec postoji radnja, odmah preko puta Ruskog cara, u ssmom uglu izlog moras videti.Otkud metalac u k mihajla??? Ima cepter
A de je metalac
Ja za metalac idem u 29. nov, pored ex dva bela goluba