Šta sve nosite na plažu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zavisi od tipa letovanja..

uglavnom ono sta je obavezno je
peskir
stipaljke za peskir
kreme za suncanje
peraja
maska i disaljka za snorkling
gopro
torba u kojoj sve ovo vuglim
nekad i dusek.
i obavezan sesir :D

na divlje plaze vuglim i suncobran, svrdlo, i stolicu za plazu :D

da, idem opremljen :D
Tako i ja izgledam. K'o magare. Još džukca vučem sa sobom.
Ja pretežno idem na divlje, uglavnom nudističke plaže. Mir, tišina, sloboda... 😊❤️
Ležaljku sam platio samo jednom u životu pre. dvadeset godina. Never again. Ne kapiram taj trip da želiš da platiš da budeš okružen gomilom ljudi. Ali ok. Ukusi su različiti...

Ja pretežno idem na divlje, uglavnom nudističke plaže. Mir, tišina, sloboda... 😊❤️
Ležaljku sam platio samo jednom u životu pre. dvadeset godina. Never again. Ne kapiram taj trip da želiš da platiš da budeš okružen gomilom ljudi. Ali ok. Ukusi su različiti...
narocito kad si go :rotf:

Džukac :zaljubljena:
Ja ne volim ležaljke. Volim peškir na vrelom pesku,
Ne posećujem nudističke plaže. Razlog: ne mogu da se hvalim sa razlikom od kupaćeg - koliko sam pocrnela :zcepanje:

Džukac :zaljubljena:
Ja ne volim ležaljke. Volim peškir na vrelom pesku,
Ne posećujem nudističke plaže. Razlog: ne mogu da se hvalim sa razlikom od kupaćeg - koliko sam pocrnela :zcepanje:
1000012301.jpg
1000012304.jpg

Svega ima u vašoj torbi za plažu ili samo par neophodnih stvari ?
Pogledajte prilog 1757539

Ne znam, rezervni kupaci, kremu za lice, ruke i sa faktorom, naravno, telefon i novcanik, labello, sesir, par knjiga, brus jer kada zavrsim sa finalnim kupanjem volim da skinem bikini i navucem pamucni brus ispod kaftana...dobro, nosim i klincu sve rezervno, kao i onu majicu sa faktorom...i zato imam dve velike torbe i jedan neseser pride!

Back