- Poruka
- 388.070
Svega ima u vašoj torbi za plažu ili samo par neophodnih stvari ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svega ima u vašoj torbi za plažu ili samo par neophodnih stvari ?
lepo, lepo,... jako lepo,..Dok sam tražila sliku na netu naletim na Svilanitove torbe za plažu..Moja je baš ovakva kao na gornjoj slici i u toj kombinaciji boja
U kojoj su boji peškiri, sa kolikim faktorom je krema, koliko je debela knjiga (Nosim samo dva peškira(veliki i mali ),kremu za suncanje,naocare za sunce,knjigu, cešalj,ogledalce, maramice,
malu flašicu sa vodom i kesicu badema, novcanik,mobilni,slusalice...možda još nešto ali sam sada zaboravila![]()
naočare,... one druge, ne one...možda još nešto ali sam sada zaboravila![]()
nadam se da psa vidiš na plažu na kojoj je dozvoljeno psimaZavisi gde. Ovde na Dunav samo peskire, mobilni, bluetooth zvucnik, malo grickalica... Na moru postavljam bazu na svakoj plazi pa nosim svasta. Sator za plazu, dva suncobrana, peskire, klopu, vodu, ciniju za psa, zvucnik, tablet za citanje, mobilni, pare, masku za ronjenje, peraja i jos kojesta.
U GR je na svim plažama dozvoljeno za pse osim ako nije izričito naznačeno, što je jako retko. Obišla je i kupala se na 1000 plaža. I pet friendly smeštaja ima koliko hoćeš, restorani su pet friendly, neke prodavnice... Prava pet friendly zemlja. U HR imamo izolovanu uvalu gde nema nikoga pa nikome ni ne smetamo. U NS idemo na Bećarac.nadam se da psa vidiš na plažu na kojoj je dozvoljeno psima