Šta mislite, zašto se ljudi danas sve češće razvode?

Када се са неким ступи у брак, он или она онда постаје фамилија. Не може се човек развести од фамилије. Чак и ако се разведе, опет остају у фамилијарној вези, то јест у сродству. Него пошто су жене постале разуздане након сексуалне револуције, данас унапред планирају да ће се развести и пре него што ступе у брак. Зато је мушкарцима данас небезбедно да се жене, имају бар 50% шансе да ће будућа жена затражити развод у неком тренутку.
I gde je problem? 🤔

Када се са неким ступи у брак, он или она онда постаје фамилија. Не може се човек развести од фамилије. Чак и ако се разведе, опет остају у фамилијарној вези, то јест у сродству. Него пошто су жене постале разуздане након сексуалне револуције, данас унапред планирају да ће се развести и пре него што ступе у брак. Зато је мушкарцима данас небезбедно да се жене, имају бар 50% шансе да ће будућа жена затражити развод у неком тренутку.
Planiraju sve

To su oročene ljubavi

Svako prica iz svog iskustva. Dve moje drugarice, slobodne imaju ozenjene "momke".
Inace...nisam rekla da sam protiv razvoda vec vidim ove stare koje su preziveli sve i svasta i seks im vise nije bitan da im je drago sto imaju sa kim da popiju kafu, podele tugu i srecu.
Uopste necu da zalazim u price to mozes i sa komsijom...ko zna sta je bliskost znace o cemu pricam.
ali kad budem ozenjen, mozes da me upoznas sa trecom drugaricom 🤪🤪😉

Ne znam vise ko je napisao gore ali je istina to da ocekuju da ce jednom ostaviti svoju zenu i decu i da ce srecno ziveti do kraja zivota.
Da sam musko i ozenjen bezala bih od slobodnih...samo "srecno" udate.
haha ja 😅
Ja bih bezao i od jednog i drugog, ne znas muke kad se azaljubis u udatu, i onda zagorcas i sebi i njoj život, i patis jer je delis.
Hoces ds bude tvoja, a znas da ce biti toksicno, jer kako verovati da tebi nece ucini isto... i tako zivis van sebe...
nakon 2 godine popusti 😓

haha ja 😅
Ja bih bezao i od jednog i drugog, ne znas muke kad se azaljubis u udatu, i onda zagorcas i sebi i njoj život, i patis jer je delis.
Hoces ds bude tvoja, a znas da ce biti toksicno, jer kako verovati da tebi nece ucini isto... i tako zivis van sebe...
nakon 2 godine popusti 😓

deliš je a sa njome bi da se množiš :mrgreen:

Kako kad se najviše razvode u najbogatijim zemljama. Logičniji odgovor je - višak novca, jer žene nisu finansijski zavisne.
Nije to visak novca.Razvode se zato sto im se moze.
Prije zene nisu mogle da se razvedu i da su htjele.Nisu imale ni kuda ni kako,nego cuti i trpi.
A sada,velika vecina moze da zivi nezavisno i ne zeli da trpi teror.U tom slucaju je razvod pozitivna stvar.Niko nije duzan da trpi nasilje,niti zlostavljanje bilo koje vrste.
Drugi razlog je razmazenost i egoizam.
Jedna ili cak obje strane nisu spremne ni za kakav,ni najmanji kompromis po pitanju bilo cega.
Treci razlog je neizivljenost i odsustvo odgovornosti za porodicu.Misle da je tamo negdje trava zelenija.
Cetvrti razlog je dosada i gasenje strasti.
Peti...preljuba.
Sesti..razvod vise nije tabu.Prije je razvedena osoba stigmatizovana...sad je razvod ko dobar dan.
Sedmi...brak se i ne sklapa..mnogi zive u zajednici i bez ikakvih dubljih osjecanja...kad im dosadi samo..."dovidjenja".🙂
Ovo su onako pausalni razlozi...a svaka prica je prica za sebe.

haha ja 😅
nakon 2 godine popusti 😓
Generalno najbolje je kada je situacija cista i kada nema trecih osoba.

Back