- Poruka
- 25.624
Šuma, planina, zvuci prirode... posle 15-20 km može hladno pivo, palačinke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam jedno svoje mesto na Tisi gde odem i provedem neko vreme.Kada se opteretite, kada dodjete u situaciju da imate osecaj da cete da "puknete"
Šta je vaš "izduvni ventil" ?
Da li je to muzika, sport, pranje peglanje, cepanje drva, pevanje, neke druge uspomene na minuala vremena kojima se vratite na kratko?
ima se može seTrošenje para.
Sunce ti kalaisano , ti imaš 16 ventila .putovanje, vožnja brodom, plivanje, jahanje, masaža, sex... ovisno što i koliko treba da izduvam![]()
Svojih ili tudjihTrošenje para.
Koje nalete.Svojih ili tudjih
lako je ženama , trošite svoje i mužOvljove pareKoje nalete.
Gdje su ti galantni muževi?lako je ženama , trošite svoje i mužOvljove pare
I ljubavikove I od udvaracalako je ženama , trošite svoje i mužOvljove pare
Dok ne ulove .Gdje su ti galantni muževi?
Samo su lovci galantni.
Tačno tako.Dok ne ulove .
Slicno nesto imam. Jednostavno mi taj rad skrene misli i paznju od problema, skoncentrisem se na neke druge stvari i posle zavrsetka osetim neko cudno olaksanje, zadovoljsto i mir u glavi.Rintanje u selu. Nemam apsolutno nikakve koristi od toga, ne treba mi ni za krasni klinac, samo me košta. Što u parama što u živcima. Ali mi je to jedina psiho terapija koju imam.
Što bi se reklo , brza srna dosta para vredi .Tačno tako.![]()
Potrebno mi je da budem što više sama i isključena iz svih tokova, a pitanje je elementa samo šta ću raditi, kao i da li ću išta raditi.Kada se opteretite, kada dodjete u situaciju da imate osecaj da cete da "puknete"
To I tako nesto je ranije i meni bio izduvni ventil, sada ne.@bird again
Čudiš se sto sam napisala ribanje plocica..to je figurativno..iz razloga što rad ume i može da bude izduvni ventil..
Sve svoje negativno ubaciš u krpu i pritisneš na plocice i ribaš, ribaš ..ima da sijaju kao semafori na stadionu![]()
jel mogu ja da iskoristim gledanje tvog rintanja u selu kao svoj izduvni ventil? eheheheRintanje u selu. Nemam apsolutno nikakve koristi od toga, ne treba mi ni za krasni klinac, samo me košta. Što u parama što u živcima. Ali mi je to jedina psiho terapija koju imam.
Sjednem u mog Audija, odem 2 km od grada nedje sam, ukljucim blues essentials kolekciju i zapalim cigaru i gledam prirodu.Kada se opteretite, kada dodjete u situaciju da imate osecaj da cete da "puknete"
Da li je to muzika, sport, pranje peglanje, cepanje drva, pevanje, neke druge uspomene na minuala vremena kojima se vratite na kratko?