- Poruka
- 797
oke, mogu puding da skuvam, ali banane ne bih
možda da uzmem ono plazma plus šlag i mirna Bačka
tj. ja sam mirna bar dva dana
tebe ovde žene izgleda baš mrze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oke, mogu puding da skuvam, ali banane ne bih
možda da uzmem ono plazma plus šlag i mirna Bačka
tj. ja sam mirna bar dva dana
tebe ovde žene izgleda baš mrze
Pusti masti na volju... Najvise volim da pravim slatkise bez recepta, od onoga sto imam, i budu najukusnijireših da spremim kolač neki sutra
pa bih molila one koji znaju da mi daju neki recept
treba mi nešto što se brzo pravi, a da se ne peče
po mogućstvu sa plazmom
hvala![]()
ja nikad nisam ni volela te buckurise, tipa lenja zena i sl
meni to nije kolac/torta
i ja najvise volim kad se utrosi tu i vreme za pravljenje, pa jos i lici na nesto
nego, eto, ukinuh sebi slatkisepa se trudim da ne pravim nista
![]()
moja deca ne vole koraste torte...samo te poslastice što se tope u ustima...![]()
Izvadila iz zamrzivaca neko pakovanje mesa, ispostavilo se da su gozni, debeli komadi
Isekla krompir na kocke i ubacila u kesu za pecenje, pa na njega to meso premazano senfom i zacinjeno, i sve zalila crnim vinom. Ubacila i list lovora. Ko zna kako ce ispasti
Domaca, pileca supa.
Ja cu z. salatu i parce mladog sira preliveno maslinovim uljem.
Jel"?uh to crno vino ce da ti upije krompir
bolje da si odvojeno pekla meso na takav nacin, a krompir samo obarila..ili ispekla odvojeno
ja krompirice ne przim godinama
samo uvaljam u maslinovo ulje sa ruzmarinom ili nekom travom koja mi se jede i ispecem na najajacoj vatri u rerni
brzo se uspece i ukusan je
Jel"?Sada je gotovo... Mislila sam zbog mesa. Obicno ga mariniram uvece za sutradan, ali juce nisam bila voljna, pa sam danas sve zbrzala.
Ja cu z. salatu i parce mladog sira preliveno maslinovim uljem.
mozda i bude dobar krompir sa vinom
javi kad probas
Meni sve to sto se ne pece se ne zovee kolac/torta, nego poslastica. Ono kada se umuti slag pa masa podeli na tri dels, pa u jedan doda ovo, u drugi ono, u treci ono, ili markiza, ili plazma torta... Meni je to poslastica, a torta mi je kada pecem 6 kora i kuvam fil..) Zato sam danas napravila jednu za moju dusu, pravu pravcatu, sa orasima i cokoladom, i plazmu po zelji mladjeg deteta. Sveki ce da napravi pire krompir i izvadila sam prasece i jagnjece pecenje iz zamrzivacs. Salata ce biti kupus.
moja deca ne vole koraste torte...samo te poslastice što se tope u ustima...![]()