- Poruka
- 797
oke, mogu puding da skuvam, ali banane ne bih
možda da uzmem ono plazma plus šlag i mirna Bačka
tj. ja sam mirna bar dva dana
tebe ovde žene izgleda baš mrze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oke, mogu puding da skuvam, ali banane ne bih
možda da uzmem ono plazma plus šlag i mirna Bačka
tj. ja sam mirna bar dva dana
tebe ovde žene izgleda baš mrze

Pusti masti na volju... Najvise volim da pravim slatkise bez recepta, od onoga sto imam, i budu najukusnijireših da spremim kolač neki sutra
pa bih molila one koji znaju da mi daju neki recept
treba mi nešto što se brzo pravi, a da se ne peče
po mogućstvu sa plazmom
hvala![]()
Jednom mi torta nije uspela, pa sam sve strpala u veliku vanglu, mikser i teraj!
Dodavala po ukusu, napravila kuglice, uvaljala ih u kikiriki i svi se odusevili: "Koji su kolaci, koji su kolaci?" Improvizacija

pa se trudim da ne pravim nista ja nikad nisam ni volela te buckurise, tipa lenja zena i sl
meni to nije kolac/torta
i ja najvise volim kad se utrosi tu i vreme za pravljenje, pa jos i lici na nesto
nego, eto, ukinuh sebi slatkisepa se trudim da ne pravim nista
![]()

))moja deca ne vole koraste torte...samo te poslastice što se tope u ustima...![]()

Izvadila iz zamrzivaca neko pakovanje mesa, ispostavilo se da su gozni, debeli komadi
Isekla krompir na kocke i ubacila u kesu za pecenje, pa na njega to meso premazano senfom i zacinjeno, i sve zalila crnim vinom. Ubacila i list lovora. Ko zna kako ce ispasti
Domaca, pileca supa.
Ja cu z. salatu i parce mladog sira preliveno maslinovim uljem.

Jel"?uh to crno vino ce da ti upije krompir
bolje da si odvojeno pekla meso na takav nacin, a krompir samo obarila..ili ispekla odvojeno
ja krompirice ne przim godinama
samo uvaljam u maslinovo ulje sa ruzmarinom ili nekom travom koja mi se jede i ispecem na najajacoj vatri u rerni
brzo se uspece i ukusan je
Sada je gotovo... Mislila sam zbog mesa. Obicno ga mariniram uvece za sutradan, ali juce nisam bila voljna, pa sam danas sve zbrzala.Jel"?Sada je gotovo... Mislila sam zbog mesa. Obicno ga mariniram uvece za sutradan, ali juce nisam bila voljna, pa sam danas sve zbrzala.

Ja cu z. salatu i parce mladog sira preliveno maslinovim uljem.

mozda i bude dobar krompir sa vinom
javi kad probas

Meni sve to sto se ne pece se ne zovee kolac/torta, nego poslastica. Ono kada se umuti slag pa masa podeli na tri dels, pa u jedan doda ovo, u drugi ono, u treci ono, ili markiza, ili plazma torta... Meni je to poslastica, a torta mi je kada pecem 6 kora i kuvam fil..) Zato sam danas napravila jednu za moju dusu, pravu pravcatu, sa orasima i cokoladom, i plazmu po zelji mladjeg deteta. Sveki ce da napravi pire krompir i izvadila sam prasece i jagnjece pecenje iz zamrzivacs. Salata ce biti kupus.
moja deca ne vole koraste torte...samo te poslastice što se tope u ustima...![]()