Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje rođendanske torte spolja

34hfhah.jpg

i unutra

345n8zm.jpg

Srećan rodjendan domaćice ... jao kako su sočne ljubi te čika Majki :zag: :super:

Ја јем бифтек, све морске плодове - живе, полуживе и свеже лешеве морских плодова, чак и на мору питам ал да ми кажу искрено јесу ли директ из мора и искрено ми кажу. Једном сам имао тровање од морских плодова, не могу да дочарам колико је било одвратно. Не јем шкембиће, ташта ми једном послужила поховане бризле и замало да пљунем у тањУр.
Волим све што воле млади, сад ми највише пријају салате, јагње и прасе блеје и сквиче из мене и по која покојна рибица и плодић.
Само пролеће, воће и поврће, гриловано, сирово, како год..то ми тренутно прија :)))

podsetio si me,bila sam sa drugaricama na moru na veceri,placala jedna od drugarica.
jele smo neke punjene lignje.bile gadne,uzas,a meni bilo zao sto je puno platila,pa ja sve svoje pojela,pa jela i njihovo,a one samo malo jele,kao gadno im je
sutra dan,njih dve dusu ispustile,otrovale se,a meni nista
ja bih mogla i zice za pranje sudova jesti
malo mi bilo krivo,kakva sam bre to,ko pravo seljacko dete,igralo se u prasini,pa mu nikad nista ne fali...

ja cu sutra da grilujem tikvice i paprike ostale iz zamrzivaca,mogla bih i neku ribicu...
a muskima pileci paprikas

Ma ja se zezam za to "taljatele", jer sam jednom prilikom napisala kako sam mesila široke rezance za paprikaš, a neki lik ovde se upeo da mi objasni da sam mesila taljatele. Do tada nisam ni znala da umem da umesim taljatele. :rotf: Moji ukućani obožavaju, svekrva me danas posebno pohvalila, kako su mi rezanci odlični, a ja više volim kupovne. :( Meni uvek kupovna testenina lepša od domaće, i gibanica mi lepša sa kupovnim korama, nego sa razvlačenim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back