Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Домаћице, домаћице, среећан рођендан ти желе абоненти са Крстарице :харт:

:ватромет:

Иначе, пијаце су нам ових дана ко бомбонице, свашта има младо и лепо, нема шта да се много размишља.

Domaćice, srećan rodjendan :rodjendan:
Slažem se da su prave torte s korama, ali zar baš mora da ih ima 6!?? Može i jedna pa presečena. Jes da onda nije visoka, ali šta ima veze. Važno da se zasladimo. I u tom cilju sve češće pravim razne "poslastice", markize, plazme, tiramisu. Deca i više vole takve stvare, a ja više volim kad manje vremena provodim u kuhinji.

Danas će biti špagete bolonjez po ćerkinoj želji. I ako stignem nafilovaću oblande. Imam sve što mi treba, ali nikako da se nakanem.

opet zapeli :lol:
nije ni za mene to kolač, ali ja zaista nemam vremena pa da kažem, oke, sad ću da mutim, posle da pečem, na kraju još i da ukrasim
a jede mi se stalno nešto slatko
mislim, kontam ja da ima žena koje stignu i da se brinu oko nervozne bebe (zubići zezaju pa ni ne spava kao pre) i oko ručka i oko svih kućnih poslova pa i kolač da spreme i ovde da vise
ja do juče nisam znala supu da skuvam kao nije iz kesice
o'ladite malo
a i ne volim nešto kolače, torte samo čokoladne, to kupim, al' kad već kupujem plazmu redovno, rekoh da dodam nešto pa da mogu da budem mirna neko vreme a ne da trčim poi čokoladu svakog dana

- - - - - - - - - -

i da dodam da ne volim da pravim kolače/torte i verovatno nikad neću ni znati
obično me pitaju a deca
deci će baba kad ode u penziju da pravi
a kad nje ne bude bilo, kupovaćemo
hebali me i kolači i što sam morala da pitam :(

ZD, i ovde da ti poželim sve naj, naj, naj :cvet:
P.S. Ako zatreba amaterski ketering, tu sam : )))

181410_576306045723802_2071171846_n.jpg

računam da kod mene neće niko da dođe :mrgreen: jer sam za svoju dušu ukrčkala škembiće sinoć :lol: a sad sam se nabubecala....jedva dišem.

joj ti skembici su jedna od stvari koje nikad nisam probala
imam zeljui u glavi ih zamisljam kao vrhunski delikates, a u rl sve bezim od moguce varijante :lol:
isto kao sto imam zelju da probam i zive ostrige, dagnje, prilepka..
al kad sam pre dvadesetak dana bila na moru i kad mi je prilepak posluzen - ja hocu, al ruka nece :lol:
svez da sveziji ne moze da bude..
prilepak-1.jpg

srecan rodjus zd
bas u lepe torte
sta je na onoj srce, ljubicasti gore, bas super izgleda?

supu od krmenadli ne bih komentarisala :D hihi

skembice ne jedem, ne znam, imam neku odbojnost prema tome
mada svi oko mene ih jedu
to mi je nekako u rangu s pohovanim mozgom :D
moji se od toga razbijaju a meni krene pegla :)

isto i sa sirovo meso
imam neopisivu zelju da probam onaj biftek al dzabe.... kad dodje to toga da se proba, ja ustuknem....

- - - - - - - - - -

moja corbica od povrca ispala super
pred kraj sam, to sam videla kod parke na sajtu
ulila umuceno jaje sa brasnom i sacinima, pa dobila kao one dronjke....
super

Ја јем бифтек, све морске плодове - живе, полуживе и свеже лешеве морских плодова, чак и на мору питам ал да ми кажу искрено јесу ли директ из мора и искрено ми кажу. Једном сам имао тровање од морских плодова, не могу да дочарам колико је било одвратно. Не јем шкембиће, ташта ми једном послужила поховане бризле и замало да пљунем у тањУр.
Волим све што воле млади, сад ми највише пријају салате, јагње и прасе блеје и сквиче из мене и по која покојна рибица и плодић.
Само пролеће, воће и поврће, гриловано, сирово, како год..то ми тренутно прија :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back