- Poruka
- 89.439
Ne bih znao odgovoriti što je stvarnost
ili možda bih pokušao: stvarnost je sve
Није... у ''свему'' има и привида и стварности...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih znao odgovoriti što je stvarnost
ili možda bih pokušao: stvarnost je sve
haha znači eto odgovoraНије... у ''свему'' има и привида и стварности...
Mogu ja mnogo da po(d)nesem, ali drugi teško mogu da po(d)nesu moje vidike.
Mislim da sam već stigla do nivoa "pride". A ima još... samo mi malo beži.
haha znači eto odgovora
stvarnost je sve što nije privid
ali obrati pažnju na slijedeće
stvarnost na koju je upravljena pravna nauka nije stvarnost prirode, koja čini predmet prirodnih nauka
Mnogo mi poznato zvuci...
Sve.
Da nisi ti ona druga osoba u mojoj glavi? ;-)
Skoro sam čitala o najnovijem istraživanju američkih antropologa; kažu da postoji oko 40 tipova ljudi (ne osnovnih tipova, kao kod Junga, već ljudi koji razmišljaju na istovetan način i, uopšte, u mnogo čemu liče jedni na druge). Možda u tome leži odgovor?![]()
Ili... znas da slusas eho iz mojih misli... treceg ja...
Americkim istrazivanjima verujem samo kad istrazivanjima dokazu da je Sadam Husein imao 'sredstva za masovno unistenje' ;-)
Imaš i treće "ja"?:shock:
Jbt, a ja mislila da sam jedinstvena.![]()
Какво је ово умножавање?
ах... да... и то је део стварности...![]()
Јок бе, није то умножавање.
ово је вишестручење.
да бе, и то је део стварности.
Као што је стварност да ја имам љубав свог живота. Додуше ни она ни ја нисмо обавештени. Ај ја... демонкрата необавештеног блока али што она кад је вадикал? ;-)
Јок бе, није то умножавање.
ово је вишестручење.
да бе, и то је део стварности.
Као што је стварност да ја имам љубав свог живота. Додуше ни она ни ја нисмо обавештени. Ај ја... демонкрата необавештеног блока али што она кад је вадикал? ;-)
па ја, кад бих био обавештен,... променио бих партију, одма!
Pa, kako je to moguće, dvojniče? Ja sam iz onog demonkratskog bloka koji je obavešten. Možda mogu da pomognem?
Otkud sad dvojnici? Meni su ukinuli dvojnika onomad proslog veka kad su uveli opticarski kabli za tlf???
Modovi, nije ovo chat!
Stvarnost koja je neumitna, kad se skinu roze naocare, kaze da ja ne mogu da budem obavesten dok se moja ljubav i ja ne sretnemo. Licem u lice. Plava pilula mi omogucava da to vidim. Crvena bi mi rekla da 'samo' treba da cekam a ona, prava ljubav, doci ce sama jer je obavestenija valjda, bem li ga
stvarnost?u sustini da li stvarnost uopste postoji?sta je to?trenutno samo mnogo reci naslaganih u jedan niz koji predstavljaju recenicu...
pravo pitanje je da li mi STVARNO postojim...ako nismo svi iluzije onda ni stvarnost nije iluzija...onda stvarnost postoji...
STVARNOST-to smo mi

A kako nam se onda stvarnosti podudaraju?Hej,ovo me je podsetilo...postoji neka filozofska teorija (ne bih znala tacan naziv,nisam bas poznavalac..) po kojoj stvarnost objektivno ne postoji...odnosno,sve sto za pojedinca postoji on je ustvari zamislio u svojoj glavi iz nekog razloga...npr.prijatelje,svoj izgled,park kojim recimo seta...bukvalno sve...
...i sad se ja pitam,zasto bih ja npr. izmislila Jelenu Karleusu???:shock:
Sigurna sam da ne bih....